Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Историја
Втора светска војна и Хитлер
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 50458" data-attributes="member: 621"><p>Си има тоа кој да кажува за затвори и казни. Туку ај објасни ми како тоа не е во ред да каже дека Хитлер е голем човек? За мене може и Сталин е голем човек, и Јустинијан први е голем човек (кажувам само рандом ликови) и за тоа мое мислење не треба да објаснувам никому. Што е срамотно во Голем човек? Не му ги фали гениталиите па да е срамотно. </p><p>Околу болдот: Шо сеа ми изиграваш патриот? Патриотизам друже не се покажува на форуми и интернет. И не ми кажувај колку си патриот позади монитор, докажи со дела пред својата држава. За мене патриотизмот е простачка малоумна работа и го презирам. Еве јас сега велам дека Македонија треба да се подели. Што ќе ми направиш? Ќе ме изругаш на форум? Голема работа, види што ќе направиш. Ако ме болеше коленото за тоа што мисли некоја личност од форум за мене, досега немаше да бидам ни приближно ова што сум. Еве ајде, кажи ми што ќе направиш околу такво мислење.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 50458, member: 621"] Си има тоа кој да кажува за затвори и казни. Туку ај објасни ми како тоа не е во ред да каже дека Хитлер е голем човек? За мене може и Сталин е голем човек, и Јустинијан први е голем човек (кажувам само рандом ликови) и за тоа мое мислење не треба да објаснувам никому. Што е срамотно во Голем човек? Не му ги фали гениталиите па да е срамотно. Околу болдот: Шо сеа ми изиграваш патриот? Патриотизам друже не се покажува на форуми и интернет. И не ми кажувај колку си патриот позади монитор, докажи со дела пред својата држава. За мене патриотизмот е простачка малоумна работа и го презирам. Еве јас сега велам дека Македонија треба да се подели. Што ќе ми направиш? Ќе ме изругаш на форум? Голема работа, види што ќе направиш. Ако ме болеше коленото за тоа што мисли некоја личност од форум за мене, досега немаше да бидам ни приближно ова што сум. Еве ајде, кажи ми што ќе направиш околу такво мислење. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Историја
Втора светска војна и Хитлер
На врв
Bottom