Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Впечатоци од членови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 284215" data-attributes="member: 272"><p>Тапа е егзистенс бре...Некни во автобус ме демнеше едно 10тина минути и тек после се поздрави.</p><p></p><p>Seriously</p><p>Тоа што го пиша Електра не е далеку од вистината. Само колку за паралела какви луѓе постојат на нетов, Егзистенс го правите ко да е не знам.... мрчатор прве класе. Не знаете за мрчење излгеда. Од друга страна па со делење само на позитивни комплименти форумот општо станува здодевно место каде сите потврдно климаме со главата, а како аргумент единствено нешто што го имаме е „прашање на вкус“. So predictable. </p><p></p><p>Општо со тек на време треба човек да прифати критика. Не секој е подготвен секогаш, но со тек на време треба да знае како е подобро да изреагира при туѓото мислење освен со веќе познатата мисла "let's agree to disagree". </p><p></p><p>Ете конкретно за Outrider на моменти имам мислење дека the lad just gets along with my stuff, а некад глеам се фаќа ко слеп за стап за некои тематики и релативизира до даске. Which in some manner it pisses me off ама интересно ми е да читам. Кога членовите најчесто ќе се сврзат за ставот а не за членот, (за одредените теми, не за оваа), тогаш ќе има и разбирање и дискусија. </p><p>Пример не можам да сфатам мрчење у стилот ова не чинело, оноа не чинело... а членот не мрднал подалеку од климање потврдни со главата/играчница теми. Бујрум ете имаш, ако не - отвори. „Ама нема луѓето да дискутираат, никој не сака да чита тоа“. Не сака, озбилно? </p><p>Ете, ќе се пронајде тука во постов, некој повеќе, некој помалку... </p><p>Малку отидов вон темата, но треба човек малку подалеку од себе да гледа за да ја види суштината.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 284215, member: 272"] Тапа е егзистенс бре...Некни во автобус ме демнеше едно 10тина минути и тек после се поздрави. Seriously Тоа што го пиша Електра не е далеку од вистината. Само колку за паралела какви луѓе постојат на нетов, Егзистенс го правите ко да е не знам.... мрчатор прве класе. Не знаете за мрчење излгеда. Од друга страна па со делење само на позитивни комплименти форумот општо станува здодевно место каде сите потврдно климаме со главата, а како аргумент единствено нешто што го имаме е „прашање на вкус“. So predictable. Општо со тек на време треба човек да прифати критика. Не секој е подготвен секогаш, но со тек на време треба да знае како е подобро да изреагира при туѓото мислење освен со веќе познатата мисла "let's agree to disagree". Ете конкретно за Outrider на моменти имам мислење дека the lad just gets along with my stuff, а некад глеам се фаќа ко слеп за стап за некои тематики и релативизира до даске. Which in some manner it pisses me off ама интересно ми е да читам. Кога членовите најчесто ќе се сврзат за ставот а не за членот, (за одредените теми, не за оваа), тогаш ќе има и разбирање и дискусија. Пример не можам да сфатам мрчење у стилот ова не чинело, оноа не чинело... а членот не мрднал подалеку од климање потврдни со главата/играчница теми. Бујрум ете имаш, ако не - отвори. „Ама нема луѓето да дискутираат, никој не сака да чита тоа“. Не сака, озбилно? Ете, ќе се пронајде тука во постов, некој повеќе, некој помалку... Малку отидов вон темата, но треба човек малку подалеку од себе да гледа за да ја види суштината. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Впечатоци од членови
На врв
Bottom