Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Воспитна мерка - шамар?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 44576" data-attributes="member: 146"><p>упрао си кити до негде, ама до негде, има дете и детиште : ) какфи деца сам видеја куде мене на работу тугоооооооооооо</p><p>ѓавол, идеше ми се на волеј па да га префрљу преко реку : ) знам греота дете е, ама толко да е лошо, мајка му сто пут му кажа немој немој а оно не бе и готово, још па гу скубе, плаче, ваља се доле, џогира га под, епа може едно шамарче ипол да му се лупне нели : ) да му заѕвони тој мало уфце што не слуша ништо</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 44576, member: 146"] упрао си кити до негде, ама до негде, има дете и детиште : ) какфи деца сам видеја куде мене на работу тугоооооооооооо ѓавол, идеше ми се на волеј па да га префрљу преко реку : ) знам греота дете е, ама толко да е лошо, мајка му сто пут му кажа немој немој а оно не бе и готово, још па гу скубе, плаче, ваља се доле, џогира га под, епа може едно шамарче ипол да му се лупне нели : ) да му заѕвони тој мало уфце што не слуша ништо [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Воспитна мерка - шамар?
На врв
Bottom