Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Влатко Илиевски
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 368421" data-attributes="member: 1925"><p>А зошто мислиш дека е така лесно да му се помогне на некој, особено на зависник?</p><p>Сигурна сум дека неговите најблиски го знаеле проблемот, знаеле се` и сигурна сум дека пробале на секаков начин да му помогнат ама без никаков ефект...Знаеш зошто? Затоа што човек дури не увиди дека има проблем и дури сам не побара помош од друг, се` е залудно...</p><p>И не, никој околу него не е крив за она што му се случи...жално е во секој случај...</p><p>Меѓутоа сите ние си ги сносиме последиците за она што го правиме...</p><p>33 години се малку да, за да згасне човечки живот...ама 33 години треба да бидат години на зрел дефиниран човек кој носи сам свои одлуки...Неговата била таа...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 368421, member: 1925"] А зошто мислиш дека е така лесно да му се помогне на некој, особено на зависник? Сигурна сум дека неговите најблиски го знаеле проблемот, знаеле се` и сигурна сум дека пробале на секаков начин да му помогнат ама без никаков ефект...Знаеш зошто? Затоа што човек дури не увиди дека има проблем и дури сам не побара помош од друг, се` е залудно... И не, никој околу него не е крив за она што му се случи...жално е во секој случај... Меѓутоа сите ние си ги сносиме последиците за она што го правиме... 33 години се малку да, за да згасне човечки живот...ама 33 години треба да бидат години на зрел дефиниран човек кој носи сам свои одлуки...Неговата била таа... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Влатко Илиевски
На врв
Bottom