Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="street_chic" data-source="post: 97416" data-attributes="member: 64"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Се оженил Мујо со Јапонка и отишол да живее во Јапонија.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">После некое време му дошол Хасо на посета.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Се замуабетиле кога Хасо прашал:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">-Абе Мујо, како се разбирате со женава?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">-Со мимика брат - одговорил Мујо.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Во моментот влегла жената, ја извадила дојката и му ја покажала на Мујо...</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Мујо скокнал, пошол во другата соба, и се качил на мајката од жената, и кога завршил зел една канта вода</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">и ја истурил врз жена му.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Хасо збунет прашал:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">-Мујо брат, што се деси?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">-Па, таа ми рече: "Оди купи млеко", а јас нејзе: "Ебем ти матер, не гледаш дека врне"!!!!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"></p><p></p><p></p><p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Ги однела учителката учениците во зоолошка, и кога дошле до слонот малиот Трпе зачудено прашал:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">- Учителке што му е она на слонот од метро и пол, а не личи на сурла?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Учителката за да не му каже што е тоа, му одговорила:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">- Ма тоа не е ништо!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Се врти Трпе накај соучениците:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">- Ви кажав дека е ор****ја, метро и пол за неа не е ништо!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="street_chic, post: 97416, member: 64"] [LEFT][FONT=tahoma][SIZE=3][COLOR=#000000]Се оженил Мујо со Јапонка и отишол да живее во Јапонија.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]После некое време му дошол Хасо на посета.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Се замуабетиле кога Хасо прашал:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]-Абе Мујо, како се разбирате со женава?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]-Со мимика брат - одговорил Мујо.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Во моментот влегла жената, ја извадила дојката и му ја покажала на Мујо...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Мујо скокнал, пошол во другата соба, и се качил на мајката од жената, и кога завршил зел една канта вода[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]и ја истурил врз жена му.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Хасо збунет прашал:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]-Мујо брат, што се деси?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]-Па, таа ми рече: "Оди купи млеко", а јас нејзе: "Ебем ти матер, не гледаш дека врне"!!!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Ги однела учителката учениците во зоолошка, и кога дошле до слонот малиот Трпе зачудено прашал:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]- Учителке што му е она на слонот од метро и пол, а не личи на сурла?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Учителката за да не му каже што е тоа, му одговорила:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]- Ма тоа не е ништо![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]Се врти Трпе накај соучениците:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000]- Ви кажав дека е ор****ја, метро и пол за неа не е ништо![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom