Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Blondie" data-source="post: 87313" data-attributes="member: 336"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Некој човек ја однел ќеркичката на работа со него еден ден и кога се вратиле дома таа го прашува:</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">- Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла?</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Татково засрамен објаснува:</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">- Па, види мило, таа е многу добра секретарка, брзо куца, знае многу добро да работи на компјутер и многу убаво кафе вари. Затоа ја викам кукла.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">- Ааа, а јас мислев затоа што ги затвара очите кога ќе ја легнеш на кревет </span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blondie, post: 87313, member: 336"] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]Некој човек ја однел ќеркичката на работа со него еден ден и кога се вратиле дома таа го прашува:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]- Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла?[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]Татково засрамен објаснува:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]- Па, види мило, таа е многу добра секретарка, брзо куца, знае многу добро да работи на компјутер и многу убаво кафе вари. Затоа ја викам кукла.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]- Ааа, а јас мислев затоа што ги затвара очите кога ќе ја легнеш на кревет [/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom