Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="street_chic" data-source="post: 83383" data-attributes="member: 64"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Жена од 60 години доживува инфаркт. Веднаш ја носат на операција, но за време на операцијата таа доживува клиничка смрт и оди кај Господ. Тој и вели:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Не се секирај. Не ти е уште времето за умирање. Ќе живееш уште 30 години. Ајде сега врати се назад, зошто докторине се извадени од памет!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Се враќа жената во телото, операцијата завршува, таа заздравува и ја пуштаат дома да закрепне.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Додека се одмар</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">а, жената си мисли во себе:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Мајката, не се малку 30 години ...</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Штом ќе живеам уште толку многу, не е лошо да се потсредам малку.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Утредента почнува да посетува разни доктори, прави фејс лифтинг, вежба аеробик,</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">ја менува фризурата, и по неколку месеци изгледа како тинејџерка. Два дена откако се средува, ја мава кола и умира на место. Стигнува пак кај Господ и го прашува: - Добро бе, Господе! Нели не требаше да се секирам?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Нели ќе живеев уште 30 години? Зошто ме излажа?!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Извини... Не те познав!</span></span></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><p style="text-align: left"><span style="color: #333333">Што има шанси попрво да заболиш - Рак или сида?</span></p><p></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'tahoma'"><p style="text-align: left"><span style="color: #333333">Зависи што пушиш!</span></p><p></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="street_chic, post: 83383, member: 64"] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Жена од 60 години доживува инфаркт. Веднаш ја носат на операција, но за време на операцијата таа доживува клиничка смрт и оди кај Господ. Тој и вели:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Не се секирај. Не ти е уште времето за умирање. Ќе живееш уште 30 години. Ајде сега врати се назад, зошто докторине се извадени од памет![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Се враќа жената во телото, операцијата завршува, таа заздравува и ја пуштаат дома да закрепне.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Додека се одмар[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]а, жената си мисли во себе:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Мајката, не се малку 30 години ...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Штом ќе живеам уште толку многу, не е лошо да се потсредам малку.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Утредента почнува да посетува разни доктори, прави фејс лифтинг, вежба аеробик,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]ја менува фризурата, и по неколку месеци изгледа како тинејџерка. Два дена откако се средува, ја мава кола и умира на место. Стигнува пак кај Господ и го прашува: - Добро бе, Господе! Нели не требаше да се секирам?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Нели ќе живеев уште 30 години? Зошто ме излажа?![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Извини... Не те познав![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=3][FONT=tahoma][LEFT][COLOR=#333333]Што има шанси попрво да заболиш - Рак или сида?[/COLOR][/LEFT][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=tahoma][LEFT][COLOR=#333333]Зависи што пушиш![/COLOR][/LEFT][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom