Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Blondie" data-source="post: 78348" data-attributes="member: 336"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање.Сервисерот решил да се пошегува ,па и рекол:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Не ти треба пеглање,само дувај во ауспухот,сама ќе се исправи.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Се вратила плавушата дома и почнала да дува,ама ништо не се случило.Поминала друга плавуша и ја прашала:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Што правиш,ма?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Објаснила оваа што прави,а другата со смеење искоментирала:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Па како ќе се исправат дупките,си ги оставила прозорците отворени.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blondie, post: 78348, member: 336"] [SIZE=3][FONT=arial]Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање.Сервисерот решил да се пошегува ,па и рекол:[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial]Не ти треба пеглање,само дувај во ауспухот,сама ќе се исправи.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial]Се вратила плавушата дома и почнала да дува,ама ништо не се случило.Поминала друга плавуша и ја прашала:[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial]Што правиш,ма?[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial]Објаснила оваа што прави,а другата со смеење искоментирала:[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial]Па како ќе се исправат дупките,си ги оставила прозорците отворени.[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom