Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Maks" data-source="post: 72902" data-attributes="member: 171"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">-Душо, многу те сакам! </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Зошто ова не ми го кажа порано? </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Од кај да знам дека ќе добиеш лото...</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">_________________________________________________________________________________</span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Маж и жена имаат брачна криза и одат кај брачен советник.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Советникот:</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Госпоѓо, вие почнете прва. </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Жената: </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Тој мене воопшто не ме сака, не ме приметува, како да сум фотелја во куќата, и оние работи не ги прави! Како да сум сама жена, како да не сум во брак! </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Станува брачниот советник, ја грабнува жената и ги соблекува гаќите и бам, бам, бам. Мажот гледа од страна. Завршува советникот, ги закопчува панталоните и вели: </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Гледаш ли, вака треба да правиш по три пати во неделата. </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Мажот размислува и вели: </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Јас можам да ти ја доведам понеделник и среда, ама петок играм фудбал.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"> ________________________________________________________________________________</span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Во авион патувале Грк, Американец и Македонец.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Одеднаш се појавил ѓавол и започнал да го сече крилото на авионот.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Гркот му рекол дека ќе му даде 100.000 евра само да престане да го сече, но ѓаволот продолжил да сече.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Американецот му рекол дека ќе му даде 500.000 долари само да престане да сече, но тој продолжил.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Македонецот се насмеал и рекол:</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Ќе ти дадам 100 денари, само продолжи да сечеш. </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">Ѓаволот се изнервирал и рекол: </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">- Ти луд ли си бе? За 100 денари да се отепам!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maks, post: 72902, member: 171"] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]-Душо, многу те сакам! [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Зошто ова не ми го кажа порано? [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Од кај да знам дека ќе добиеш лото...[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]_________________________________________________________________________________[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Маж и жена имаат брачна криза и одат кај брачен советник.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Советникот:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Госпоѓо, вие почнете прва. [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Жената: [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Тој мене воопшто не ме сака, не ме приметува, како да сум фотелја во куќата, и оние работи не ги прави! Како да сум сама жена, како да не сум во брак! [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Станува брачниот советник, ја грабнува жената и ги соблекува гаќите и бам, бам, бам. Мажот гледа од страна. Завршува советникот, ги закопчува панталоните и вели: [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Гледаш ли, вака треба да правиш по три пати во неделата. [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Мажот размислува и вели: [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Јас можам да ти ја доведам понеделник и среда, ама петок играм фудбал.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial] ________________________________________________________________________________[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Во авион патувале Грк, Американец и Македонец.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Одеднаш се појавил ѓавол и започнал да го сече крилото на авионот.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Гркот му рекол дека ќе му даде 100.000 евра само да престане да го сече, но ѓаволот продолжил да сече.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Американецот му рекол дека ќе му даде 500.000 долари само да престане да сече, но тој продолжил.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Македонецот се насмеал и рекол:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Ќе ти дадам 100 денари, само продолжи да сечеш. [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]Ѓаволот се изнервирал и рекол: [/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial]- Ти луд ли си бе? За 100 денари да се отепам![/FONT][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom