Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The Tramp" data-source="post: 69073" data-attributes="member: 263"><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Ристо отишол на родителска да ги провери оцените на Ѓерасим. Наставничката му го покажала дневникот и што ќе види... 10 единици...</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Лелееее кога ќе си одам дома ќе го скршам од ќотек, а мене цело време ме лажеше...</span></span></strong></span></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Не мора да го тепате, кажете му на добар начин,со убаво, му рекла наставничката.</span></span></span></strong></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Добро.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Дошол дома и му рекол на синот:</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Сине седи тука. знам дека пушиш и слободно можеш да си запалиш цигара. Ѓерасим чудно го погледнал и го послушал, си запалил цигара.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Што сакаш да се напиеме?</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Ништо, не пијам јас.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Тогаш ќе се напиеме по едно виски.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Знам дека почна да гледаш по женски, па одлучив да ти го поклонам најновиот број на Плејбој. Синот го земал магазинот и почнал да го листа, гледа голи жени и наишол на <span style="color: #333333">Kelly Brook</span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Тато, кој ја има оваа женска?</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Одличните сине, одличните!</span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Tramp, post: 69073, member: 263"] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]Ристо отишол на родителска да ги провери оцените на Ѓерасим. Наставничката му го покажала дневникот и што ќе види... 10 единици...[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Лелееее кога ќе си одам дома ќе го скршам од ќотек, а мене цело време ме лажеше...[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]- Не мора да го тепате, кажете му на добар начин,со убаво, му рекла наставничката.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Добро.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]Дошол дома и му рекол на синот:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Сине седи тука. знам дека пушиш и слободно можеш да си запалиш цигара. Ѓерасим чудно го погледнал и го послушал, си запалил цигара.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Што сакаш да се напиеме?[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Ништо, не пијам јас.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Тогаш ќе се напиеме по едно виски.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Знам дека почна да гледаш по женски, па одлучив да ти го поклонам најновиот број на Плејбој. Синот го земал магазинот и почнал да го листа, гледа голи жени и наишол на [COLOR=#333333]Kelly Brook[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Тато, кој ја има оваа женска?[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=arial][COLOR=#000000]- Одличните сине, одличните![/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom