Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Blondie" data-source="post: 63740" data-attributes="member: 336"><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Жена во кревет со љубовникот кога слуша... влезната врата се отвара... се враќа маж и.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">-Брзо застани во ќошот... му вика таа на љубовникот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Истура врз него бебешко улје, го кити со некои лисја од цвеќињата и му кажува да стои мирно како статуа.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">-Што е ова ?? прашува мажот и кога влегол во собата.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">-Тоа е статуа -одговара жената.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Комшиката Стојна купила една јас ја видов ми се допадна па и јас купив.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Без дополнителни објаснувања и коментари одат на спиење.</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Околу 2 после полноќ, мажот и излегува од собата и се враќа со пиво и сендвич во рацете:</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">-Еве ти, и зборува на статуата,земи.</span></span><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Јас така стоев 2 дена кај Стојна, ќе цркнев за јадење</span></span><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blondie, post: 63740, member: 336"] [FONT=arial][COLOR=#000000]Жена во кревет со љубовникот кога слуша... влезната врата се отвара... се враќа маж и. -Брзо застани во ќошот... му вика таа на љубовникот. Истура врз него бебешко улје, го кити со некои лисја од цвеќињата и му кажува да стои мирно како статуа. -Што е ова ?? прашува мажот и кога влегол во собата. -Тоа е статуа -одговара жената. Комшиката Стојна купила една јас ја видов ми се допадна па и јас купив. Без дополнителни објаснувања и коментари одат на спиење. Околу 2 после полноќ, мажот и излегува од собата и се враќа со пиво и сендвич во рацете: -Еве ти, и зборува на статуата,земи.[/COLOR][/FONT][FONT=arial][COLOR=#000000]Јас така стоев 2 дена кај Стојна, ќе цркнев за јадење[/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000].[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom