Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Maks" data-source="post: 58639" data-attributes="member: 171"><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Две баби си прават муабет за внуците. Првата вика:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">- Леле оној мој внук ќе ме умре. Пропалица невидена, тежок криминалец. Ништо не учи, по цел ден или е на интернет или девојки брка или со тоа ролерите вози негде.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">А вторава вика:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">- Е мојот внук по цел ден седи дома, слабо излегува, нон-стоп учи. Или доктор или пилот ќе стане.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Првата баба ќе пукнела од мака, па вели:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">- Е како тоа или доктор или пилот, кога нема ништо слично во тие професии?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">- Па знаеш стално кога ќе влезам во соба, го гледам он со шприцовите и иглите и ми вика, бабо ќе летамеее!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maks, post: 58639, member: 171"] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Две баби си прават муабет за внуците. Првата вика:[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]- Леле оној мој внук ќе ме умре. Пропалица невидена, тежок криминалец. Ништо не учи, по цел ден или е на интернет или девојки брка или со тоа ролерите вози негде.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]А вторава вика:[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]- Е мојот внук по цел ден седи дома, слабо излегува, нон-стоп учи. Или доктор или пилот ќе стане.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Првата баба ќе пукнела од мака, па вели:[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]- Е како тоа или доктор или пилот, кога нема ништо слично во тие професии?[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]- Па знаеш стално кога ќе влезам во соба, го гледам он со шприцовите и иглите и ми вика, бабо ќе летамеее![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom