Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="warr" data-source="post: 5091" data-attributes="member: 249"><p>Поздрав до [USER=146]parvati[/USER]</p><p>Не е сумливо, не е сумљиво, сумњиво е! На македонски литературно е "сомнително" стоко неписмена! И наставничката го шамараше, го маваше со дневник, го натера да ги јаде кредите... Увото му го откорна од толку многу тегнење и го закачи на пано' за да виси како спомен на неговата неписменост. Кутриот Боро почна да д'тка и му се јавија тикови на лиценцето. Од тој ден на секој половина час по една солза му капе од левото око. Кутрото дете, го сјебаа до коска! Затоа и ти, зборувај литературно, за твое добро. Влада на Република Македонија.</p><p></p><p></p><p>Наставничката ги прашува учениците:</p><p>- Ајде некој да ми каже некоја случајност.</p><p>Малиот Трпе станува и кажува:</p><p>- Мајка ми и татко ми се венчале на ист ден.</p><p></p><p></p><p>Го прашува девојката својот дечко:</p><p>Сонце што најмногу ти се допаѓа кај мене? Моето секси тело или преубавово лице?</p><p>Дечкото ја погледнува од глава до пети и одговара:</p><p>- Твојата смисла за хумор, душо!</p><p></p><p></p><p>Малиот Трпе го прашува татка си:</p><p>- Тато, вистина ли е дека социјалните мрежи нe оглупуваат и ни го ограничуваат речникот?!</p><p>- Lol, сине, мислам... wtf?</p><p></p><p></p><p>Маж во хотел се јавува на рецепција:</p><p>- Качете се веднаш – жена ми сака да скокне од прозорецот!</p><p>- Што да правам јас?</p><p>- Прозорецот не може да се отвори!</p><p></p><p></p><p>Трпе му вели на синот:</p><p>- Сине, не трчај по секоја сукња. Во Шкотска сме.</p><p></p><p></p><p>Некоја вештерка го прашува огледалото:</p><p>- Огледалце, огледалце, кажи ми која е најубавата жена на светот?</p><p>Огледалото:</p><p>- Па, мис на светот, глупачо!</p><p></p><p></p><p>Си разговараат две соседки:</p><p>- Маж ми уште од петок отиде по риби. Еве два дена пројдоја, но уште го нема, можеби фатил некоја швалерка.</p><p>- Ајде ма ти, помислуваш на најлошото, можеби се УДАВИЛ човекот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="warr, post: 5091, member: 249"] Поздрав до [USER=146]parvati[/USER] Не е сумливо, не е сумљиво, сумњиво е! На македонски литературно е "сомнително" стоко неписмена! И наставничката го шамараше, го маваше со дневник, го натера да ги јаде кредите... Увото му го откорна од толку многу тегнење и го закачи на пано' за да виси како спомен на неговата неписменост. Кутриот Боро почна да д'тка и му се јавија тикови на лиценцето. Од тој ден на секој половина час по една солза му капе од левото око. Кутрото дете, го сјебаа до коска! Затоа и ти, зборувај литературно, за твое добро. Влада на Република Македонија. Наставничката ги прашува учениците: - Ајде некој да ми каже некоја случајност. Малиот Трпе станува и кажува: - Мајка ми и татко ми се венчале на ист ден. Го прашува девојката својот дечко: Сонце што најмногу ти се допаѓа кај мене? Моето секси тело или преубавово лице? Дечкото ја погледнува од глава до пети и одговара: - Твојата смисла за хумор, душо! Малиот Трпе го прашува татка си: - Тато, вистина ли е дека социјалните мрежи нe оглупуваат и ни го ограничуваат речникот?! - Lol, сине, мислам... wtf? Маж во хотел се јавува на рецепција: - Качете се веднаш – жена ми сака да скокне од прозорецот! - Што да правам јас? - Прозорецот не може да се отвори! Трпе му вели на синот: - Сине, не трчај по секоја сукња. Во Шкотска сме. Некоја вештерка го прашува огледалото: - Огледалце, огледалце, кажи ми која е најубавата жена на светот? Огледалото: - Па, мис на светот, глупачо! Си разговараат две соседки: - Маж ми уште од петок отиде по риби. Еве два дена пројдоја, но уште го нема, можеби фатил некоја швалерка. - Ајде ма ти, помислуваш на најлошото, можеби се УДАВИЛ човекот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom