Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Psychobilly" data-source="post: 41856" data-attributes="member: 297"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Полицаец ги пратил жената и децата на одмор на море кога ете ти го по една недела и тој им се придружил. Отишол во хотелот и почнал да и додева на сопругата.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">- Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов!</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">- Во право си, ај да одиме на плажа. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">По неколку минути, на пустата плажа се појавил полицаец.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">- Срам да ви е, брзо да сте се облекле. Тоа не се работи на јавно место.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">- Извини, другар, ова беше момент на слабост, цела недела не сме се виделе. Знаете и јас сум полицаец и би ми било незгодно да ме казните.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">- Во ред, вие сте ми колега и вам ви е простено, ама оваа жена веќе трет пат ја фаќам гола на плажава и сега казната не и гине!</span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Psychobilly, post: 41856, member: 297"] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Полицаец ги пратил жената и децата на одмор на море кога ете ти го по една недела и тој им се придружил. Отишол во хотелот и почнал да и додева на сопругата.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]- Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов![/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]- Во право си, ај да одиме на плажа. [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]По неколку минути, на пустата плажа се појавил полицаец.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]- Срам да ви е, брзо да сте се облекле. Тоа не се работи на јавно место.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]- Извини, другар, ова беше момент на слабост, цела недела не сме се виделе. Знаете и јас сум полицаец и би ми било незгодно да ме казните.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]- Во ред, вие сте ми колега и вам ви е простено, ама оваа жена веќе трет пат ја фаќам гола на плажава и сега казната не и гине![/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom