Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Psychobilly" data-source="post: 37545" data-attributes="member: 297"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Фата зема чепка по куферот и здогледува едно мало, црно, со екран и зачудено го прашува Мујо:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">-Драги, што е ова?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">-Мобилен телефон.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">-А, што е тоа мобилен телефон?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">... -Фато, оди ти во купатило наполни ми ја кадата со вода и со пења, па тогаш ќе ти кажам што е тоа.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'">Оди Фата, прави тоа што и рекол Мујо и излегува.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'">Влегува Мујо во кадата и ѕвони преку мобилниот на нивниот домашен телефон.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'">Фата ја крева слушалката и слуша:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'">-Душо, дојди сеа кај мене ќе водиме љубов цели 2 саати!!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'">Фата: -Неможам, си дојде овај волов од Германија !!!</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Psychobilly, post: 37545, member: 297"] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Фата зема чепка по куферот и здогледува едно мало, црно, со екран и зачудено го прашува Мујо:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]-Драги, што е ова?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]-Мобилен телефон.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]-А, што е тоа мобилен телефон?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]... -Фато, оди ти во купатило наполни ми ја кадата со вода и со пења, па тогаш ќе ти кажам што е тоа.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][COLOR=#000000][FONT=lucida grande]Оди Фата, прави тоа што и рекол Мујо и излегува.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][COLOR=#000000][FONT=lucida grande]Влегува Мујо во кадата и ѕвони преку мобилниот на нивниот домашен телефон.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][COLOR=#000000][FONT=lucida grande]Фата ја крева слушалката и слуша:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][COLOR=#000000][FONT=lucida grande]-Душо, дојди сеа кај мене ќе водиме љубов цели 2 саати!![/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][COLOR=#000000][FONT=lucida grande]Фата: -Неможам, си дојде овај волов од Германија !!![/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom