Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Succubus" data-source="post: 34150" data-attributes="member: 542"><p>Трпана го среќава Трпе утрото на 8ми март со букет преубаво цвеќе во рака, па целата насмеана го прашува:</p><p>- Драги, колку убаво цвеќе. За мене ли е?</p><p>Трпе и одговара:</p><p>- Ма не, тоа е за секретарката.</p><p>Трпана на тоа почнала да се лути и да вреска:</p><p>- Свињо една одвратна, неа цвеќе, а мене курац!!!</p><p>Трпе ладнокрвно на тоа и одговорил:</p><p>- Е добро бе, го сакаш ти цвеќето?</p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Си биле Македонец и Aлбанец се натпреварувале кој повеќе го знаел англискиот јазик.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Прв бил Албанецот и рекол:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Where are you from? Ај преведи.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Македонeцот:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Од каде си?</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Албанецот:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Ајде сега ти македонче.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Преведи ми I dont know.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Албанецот:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Јас незнам…</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Македонецот:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Eпа што се курчиш со мене, гледаш немаш везе од англискиот.</span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"></span></p></p> <p style="text-align: left"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Succubus, post: 34150, member: 542"] Трпана го среќава Трпе утрото на 8ми март со букет преубаво цвеќе во рака, па целата насмеана го прашува: - Драги, колку убаво цвеќе. За мене ли е? Трпе и одговара: - Ма не, тоа е за секретарката. Трпана на тоа почнала да се лути и да вреска: - Свињо една одвратна, неа цвеќе, а мене курац!!! Трпе ладнокрвно на тоа и одговорил: - Е добро бе, го сакаш ти цвеќето? [LEFT][COLOR=#000000] Си биле Македонец и Aлбанец се натпреварувале кој повеќе го знаел англискиот јазик. Прв бил Албанецот и рекол: - Where are you from? Ај преведи. Македонeцот: - Од каде си? Албанецот: - Ајде сега ти македонче. - Преведи ми I dont know. Албанецот: - Јас незнам… Македонецот: - Eпа што се курчиш со мене, гледаш немаш везе од англискиот. [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT][/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom