Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lily" data-source="post: 2914" data-attributes="member: 203"><p>Како почнува рецептот за циганска торта?</p><p>Прво крадеш три јајца</p><p></p><p>Зошто на влахот му изгорела куката?</p><p>- Зашто им титкал на пожарникарите за да му се јават.</p><p></p><p>Што вика охридски Дедо Мраз кога ќе влезе низ оџакот?</p><p>- Добровечер деца, кој сака да си купит поклончина?</p><p></p><p>- Како препознавате дека жената ќе каже нешто паметно?</p><p>-Ја почнува реченицата со: "Еднаш еден маж ми кажа..."</p><p></p><p><span style="color: #000000">Влегува човек во кафана и се дере:</span></p><p><span style="color: #000000">- Сите политичари се кретени!</span></p><p><span style="color: #000000">Станува еден од гостите и му враќа:</span></p><p><span style="color: #000000">- Ej, немој да вреѓаш!</span></p><p><span style="color: #000000">- Што, ти си политичар?</span></p><p><span style="color: #000000">- Не, јас сум кретен</span></p><p></p><p>Како стенкаат Англичанките при секс?</p><p>- Ох, yes,yes!</p><p>А Американките?</p><p>- Yes baby, yes baby!</p><p>А Македонките?</p><p>- Не кажуј на никој, на никој!</p><p></p><p>Се карале три</p><p>црнчиња чиј татко е поцрн: - Татко ми кога ќе се исече, црна крв му</p><p>тече! - А татко ми кога ќе се исече, црна коска му се гледа! - А татко</p><p>ми кога ќе прдне дома, три дена сме во темница!</p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lily, post: 2914, member: 203"] Како почнува рецептот за циганска торта? Прво крадеш три јајца Зошто на влахот му изгорела куката? - Зашто им титкал на пожарникарите за да му се јават. Што вика охридски Дедо Мраз кога ќе влезе низ оџакот? - Добровечер деца, кој сака да си купит поклончина? - Како препознавате дека жената ќе каже нешто паметно? -Ја почнува реченицата со: "Еднаш еден маж ми кажа..." [COLOR=#000000]Влегува човек во кафана и се дере: - Сите политичари се кретени! Станува еден од гостите и му враќа: - Ej, немој да вреѓаш! - Што, ти си политичар? - Не, јас сум кретен[/COLOR] Како стенкаат Англичанките при секс? - Ох, yes,yes! А Американките? - Yes baby, yes baby! А Македонките? - Не кажуј на никој, на никој! Се карале три црнчиња чиј татко е поцрн: - Татко ми кога ќе се исече, црна крв му тече! - А татко ми кога ќе се исече, црна коска му се гледа! - А татко ми кога ќе прдне дома, три дена сме во темница! [COLOR=#ff4080][/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom