Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="VanHelsing" data-source="post: 266391" data-attributes="member: 3318"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Блажо и Нацо полагат физика на факултетот и Нацо влева прв...</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Професорот му поставуе прашање:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Нацо, патујш со воз и топло ти е, шо че направиш.....</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Ами, че го отворам џамот...</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Одлично, џамот има површина од 1.5м2, купето е 12м2, возот патуе со брзина од 80км/ч накај југ, а дува ветер од 16м/с, за колку време це изветрее купето...</span></span><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Нацо нормално е тапа, му кажуе на Блажо, и виа влева и го прашуат:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Блажо, патујш со воз и ти е жешко, шо че направиш...</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Че го собуам палтото.....</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Ама ногу е жешко.....</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Море и кошул'та че а собуам.....</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Жешко е пекол Блажо, не се издржуе...</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---И панталони и чарапи, че собуам ......</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Професорот се изнервирал и му вика;</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---Блажо, до тебе има двајца црнци и му се дигнати од твојто соблекуење, шо че направиш...</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">---МОРЕ И ЦЕЛО КУПЕ ДА МЕ ИЗ*БЕ ЈА ЏАМ НЕ ОТВАРАМ.......</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VanHelsing, post: 266391, member: 3318"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Блажо и Нацо полагат физика на факултетот и Нацо влева прв...[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Професорот му поставуе прашање:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]---Нацо, патујш со воз и топло ти е, шо че направиш.....[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]---Ами, че го отворам џамот...[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]---Одлично, џамот има површина од 1.5м2, купето е 12м2, возот патуе со брзина од 80км/ч накај југ, а дува ветер од 16м/с, за колку време це изветрее купето...[/COLOR][/FONT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Нацо нормално е тапа, му кажуе на Блажо, и виа влева и го прашуат: ---Блажо, патујш со воз и ти е жешко, шо че направиш... ---Че го собуам палтото..... ---Ама ногу е жешко..... ---Море и кошул'та че а собуам..... ---Жешко е пекол Блажо, не се издржуе... ---И панталони и чарапи, че собуам ...... Професорот се изнервирал и му вика; ---Блажо, до тебе има двајца црнци и му се дигнати од твојто соблекуење, шо че направиш... ---МОРЕ И ЦЕЛО КУПЕ ДА МЕ ИЗ*БЕ ЈА ЏАМ НЕ ОТВАРАМ.......[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom