Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 238293" data-attributes="member: 2740"><p><strong><span style="font-size: 12px">Додека е сопругот на работа, на жената дома и доаѓа љубовникот. Нејзиниот 9-годишен син порано доаѓа дома ги здогледува двајцата и веднаш се сокрива во плакарот за да може и понатаму да ги следи. Во меѓувреме, ненајавен се враќа и сопругот.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"> Жената веднаш го става љубовникот во плакар, не знаејќи дека син и веќе е внатре.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"> Детето: Мрачно е тука.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"> Мажот: Аха, мрачно е.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"> Детето: Имам фудбалска топка.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"> ... Мажот: Баш убаво.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: Сакаш да ја купиш?</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Мажот: Не, фала.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: Татко ми е надвор.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Мажот: Ок, колку пари?</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: 250 евра.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Неколку недели подоцна мажот и детето повторно се среќаваат во плакарот.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: Мрачно е тука</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Мажот: Аха, мрачно е.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: Имам патики за фудбал.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Сеќавајќи се што му се случи последниот пат, мажот прашува: Колку?</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: 750 евра.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Неколку дена подоцна таткото го вика синот: Оди земи ги патиките и топката и да одиме да си играме.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето му одговара: Не можам, ги продадов топката и патиките.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Таткото: За колку пари ги продаде?</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: 1.000 евра</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Таткото: Срам да ти е, како си можел така да ги излажеш другарите… тоа е многу повеќе отколку што двете работи вредат. Веднаш те водам во црква на исповед.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Таткото го носи синот во црква, го пушта во кабината за исповед и ја затвора вратата.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Детето: Мрачно е тука. </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Попот: Еј, не ми почнувај пак со тоа срање.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 238293, member: 2740"] [B][SIZE=3]Додека е сопругот на работа, на жената дома и доаѓа љубовникот. Нејзиниот 9-годишен син порано доаѓа дома ги здогледува двајцата и веднаш се сокрива во плакарот за да може и понатаму да ги следи. Во меѓувреме, ненајавен се враќа и сопругот.[/SIZE] [SIZE=3] Жената веднаш го става љубовникот во плакар, не знаејќи дека син и веќе е внатре.[/SIZE] [SIZE=3] Детето: Мрачно е тука.[/SIZE] [SIZE=3] Мажот: Аха, мрачно е.[/SIZE] [SIZE=3] Детето: Имам фудбалска топка.[/SIZE] [SIZE=3] ... Мажот: Баш убаво. Детето: Сакаш да ја купиш? Мажот: Не, фала. Детето: Татко ми е надвор. Мажот: Ок, колку пари? Детето: 250 евра. Неколку недели подоцна мажот и детето повторно се среќаваат во плакарот. Детето: Мрачно е тука Мажот: Аха, мрачно е. Детето: Имам патики за фудбал. Сеќавајќи се што му се случи последниот пат, мажот прашува: Колку? Детето: 750 евра. Неколку дена подоцна таткото го вика синот: Оди земи ги патиките и топката и да одиме да си играме. Детето му одговара: Не можам, ги продадов топката и патиките. Таткото: За колку пари ги продаде? Детето: 1.000 евра Таткото: Срам да ти е, како си можел така да ги излажеш другарите… тоа е многу повеќе отколку што двете работи вредат. Веднаш те водам во црква на исповед. Таткото го носи синот во црква, го пушта во кабината за исповед и ја затвора вратата. Детето: Мрачно е тука. Попот: Еј, не ми почнувај пак со тоа срање.[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom