Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="kizzo" data-source="post: 237720" data-attributes="member: 2396"><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ... </span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Се соблекле двајцата арно ама Блажо незнаел шо треба да прави и ја прашал Цвета:</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: И сега што?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета: Легни до мене.</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: И сега?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета: Сега качи се врз мене...</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: А сега шо?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета: Сега тури ми го овде...</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: Добро, после?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета: Сега извади го</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: Добро, сега што?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета: Пак тури го...</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: А сега?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета: Пак извади го</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо: И сега што?</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Цвета (веќе изнервирана): Па пак тури го бре !</span></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'">Блажо (изнервиран): Па добро Цвето, ти ако знаеш што сакаш !???</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kizzo, post: 237720, member: 2396"] [COLOR=#333333][SIZE=4][FONT=Georgia]Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ... Се соблекле двајцата арно ама Блажо незнаел шо треба да прави и ја прашал Цвета:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#333333][SIZE=4][FONT=Georgia]Блажо: И сега што? Цвета: Легни до мене. Блажо: И сега? Цвета: Сега качи се врз мене... Блажо: А сега шо? Цвета: Сега тури ми го овде... Блажо: Добро, после? Цвета: Сега извади го Блажо: Добро, сега што? Цвета: Пак тури го... Блажо: А сега? Цвета: Пак извади го Блажо: И сега што? Цвета (веќе изнервирана): Па пак тури го бре ! Блажо (изнервиран): Па добро Цвето, ти ако знаеш што сакаш !???[/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom