Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="kizzo" data-source="post: 215494" data-attributes="member: 2396"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">“Бидејќи не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две.”</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Албанецот се спрема за казната и вика: “Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб.” После 25 удари паднала перницата.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Гркот исто бара: “Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници.” После 25 стапа и на него му паѓаат перниците.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: “Прва желба ми e 100 стапа наместо 50″.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната. “А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!”</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">-Изградил попот црква, а неговиот прв комшија оџа – изградил џамија. Попот подигнал камбанарија, оџата изградил минаре. Попот купил БМВ, и оџата купил БМВ. Еден ден зел попот вода и тргнал да го мие автомобилот. Додека миел, го гледа оџата како со моторна пила го сече ауспухот на БМВ-то.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">- Што правиш бе пријателе, му вика попот на оџата.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">- Па, ако можеш ти твојот да го крштеваш, можам и јас сунет да го сторам!</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kizzo, post: 215494, member: 2396"] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]“Бидејќи не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две.”[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Албанецот се спрема за казната и вика: “Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб.” После 25 удари паднала перницата.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Гркот исто бара: “Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници.” После 25 стапа и на него му паѓаат перниците.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: “Прва желба ми e 100 стапа наместо 50″.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната. “А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!”[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]-Изградил попот црква, а неговиот прв комшија оџа – изградил џамија. Попот подигнал камбанарија, оџата изградил минаре. Попот купил БМВ, и оџата купил БМВ. Еден ден зел попот вода и тргнал да го мие автомобилот. Додека миел, го гледа оџата како со моторна пила го сече ауспухот на БМВ-то.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]- Што правиш бе пријателе, му вика попот на оџата.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]- Па, ако можеш ти твојот да го крштеваш, можам и јас сунет да го сторам![/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom