Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="alba" data-source="post: 214223" data-attributes="member: 763"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зошто денешните деца се попаметни ???</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">-Затоа што мајките ги носеле 9 месеци во школо.</span></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Си била една плавуша и отишла во пекара и рекла:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Што имате од кифливе?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">И продавачот и вика само момент. И плавушата:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Епа дајте ми два моменти и еден јогурт.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Мажот ја уби жената по 35 години брак, и на судење судијата го прашува</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Добро бе по 35 години заеднички живот ја уби?!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">А бе господине судија, од мрзливост... ај денес, ај утре....</span></span></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Се гледа жена во огледало се вртка се вртка и му вика на мажот, абе како да ми пораснат цицки без операција ? и овој лабав ... земи трлај ги со тоалетна</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Е да беееее така ќе пораснат..... па вреди да се проба види газот колкав ти станал ..</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alba, post: 214223, member: 763"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Зошто денешните деца се попаметни ???[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]-Затоа што мајките ги носеле 9 месеци во школо.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Си била една плавуша и отишла во пекара и рекла:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Што имате од кифливе?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]И продавачот и вика само момент. И плавушата:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Епа дајте ми два моменти и еден јогурт.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Мажот ја уби жената по 35 години брак, и на судење судијата го прашува[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Добро бе по 35 години заеднички живот ја уби?![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]А бе господине судија, од мрзливост... ај денес, ај утре....[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Се гледа жена во огледало се вртка се вртка и му вика на мажот, абе како да ми пораснат цицки без операција ? и овој лабав ... земи трлај ги со тоалетна[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Е да беееее така ќе пораснат..... па вреди да се проба види газот колкав ти станал ..[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom