Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Natenceto" data-source="post: 209293" data-attributes="member: 685"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Кумановац се преправи дека умреја, чисто да види колко га сакав ќерке и зетови и еве ти ги ќерке у исти момент, почнев да спремав сахрану</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Дојде прва ќерка, и вика на мужа:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Дај да купимо одело, тато беше господин, нека иде на он'ј свет како што доликује.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Ја, како да не бе, одело скупо вика муж ву, дај да га облечемо у трењерке, и облечев га.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Доваѓа друга ќерка и вика на мужа:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Дај да му обујемо </span></span><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">ципеле, нема смисла да га праќамо у чарапе...</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Ја, како да не, вика муж ву...Дајте патике уместо ципеле, јер на трењерке само тој иде</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Доваѓа треќа ќерка, гледа трењерке и патике и вика:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Слушај, дај барем шешир да му ставимо, јер стварно не иде без шешир.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Ја, како да не бе, вика муж ву. На трењерке и на патике не иде шешир, да му купимо качкет</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">И облечев га они у трењерке, патике и качкет и ајде да седнев да га редив татка како што е ред...И почнев:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Лелеееее, татооооо....Куде ќе идеееееш?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Татко отвара очи од ед'н пут и вика:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">НА ОЛИМПИСКИ ИГРЕ, МАМЕ ВИ ГА е*у!</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Natenceto, post: 209293, member: 685"] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Кумановац се преправи дека умреја, чисто да види колко га сакав ќерке и зетови и еве ти ги ќерке у исти момент, почнев да спремав сахрану[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Дојде прва ќерка, и вика на мужа:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Дај да купимо одело, тато беше господин, нека иде на он'ј свет како што доликује.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Ја, како да не бе, одело скупо вика муж ву, дај да га облечемо у трењерке, и облечев га.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Доваѓа друга ќерка и вика на мужа:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Дај да му обујемо [/COLOR][/FONT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]ципеле, нема смисла да га праќамо у чарапе...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ја, како да не, вика муж ву...Дајте патике уместо ципеле, јер на трењерке само тој иде[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Доваѓа треќа ќерка, гледа трењерке и патике и вика:[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Слушај, дај барем шешир да му ставимо, јер стварно не иде без шешир.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ја, како да не бе, вика муж ву. На трењерке и на патике не иде шешир, да му купимо качкет[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]И облечев га они у трењерке, патике и качкет и ајде да седнев да га редив татка како што е ред...И почнев:[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Лелеееее, татооооо....Куде ќе идеееееш?[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Татко отвара очи од ед'н пут и вика:[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]НА ОЛИМПИСКИ ИГРЕ, МАМЕ ВИ ГА е*у![/FONT][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom