Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="elizabetta" data-source="post: 209012" data-attributes="member: 1843"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Учителка држи курс по Географија на 20 плавуши. Прво прашање:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Kаде се наоѓа Америка? – прашала учителката</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Маја, една од плавушите станува и ја покажува на картата.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Браво! А кој ја открил Америка?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Сите 19 плавуши во еден глас:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- МАЈА!</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Си бил некој поп и многу го краделе селаните. По трети пат му го украле златниот и сребрениот крст и му останал само дрвениот крст.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Еден ден ги собрал сите селани и им рекол:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Пак ми го украдовте златниот и сребрениот крст. Ако ми го украдете и дрвениот, после на свадби и крштевки ќе ви давам к*рот да ми го бацувате!</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Финале на светско првенство во фудбал. Сите карти распродадени уште пред 5 месеци, а Блажо седи до празно место. Доаѓа некој и со чудење го прашува Блажо.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Абе, дечки кој будала не дошол да го гледа финалето?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Тука требаше да седи жена ми, ама бог да ја прости умре, и така…</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па не можеше ли да ја дадеш картата на некој роднина или пријател?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Не бе, сите отидоа на погреб!</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Влегува дечко во Заводот за вработување и му вика на службеникот:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Дојдов да ми најдете работа.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Службеникот вика:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Добро… Еве што можам да ти понудам:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Плата 2200 евра месечно, работно време од 10 до 14 часот, платен годишен одмор од три месеци, користење на службена кола….</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Да не се заебаваш ти со мене? – изненадено прашува дечкото.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Да бе….. Ама ти прв почна….</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elizabetta, post: 209012, member: 1843"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Учителка држи курс по Географија на 20 плавуши. Прво прашање:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Kаде се наоѓа Америка? – прашала учителката[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Маја, една од плавушите станува и ја покажува на картата.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Браво! А кој ја открил Америка?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Сите 19 плавуши во еден глас:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- МАЈА![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Си бил некој поп и многу го краделе селаните. По трети пат му го украле златниот и сребрениот крст и му останал само дрвениот крст.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Еден ден ги собрал сите селани и им рекол:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Пак ми го украдовте златниот и сребрениот крст. Ако ми го украдете и дрвениот, после на свадби и крштевки ќе ви давам к*рот да ми го бацувате![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Финале на светско првенство во фудбал. Сите карти распродадени уште пред 5 месеци, а Блажо седи до празно место. Доаѓа некој и со чудење го прашува Блажо.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Абе, дечки кој будала не дошол да го гледа финалето?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Тука требаше да седи жена ми, ама бог да ја прости умре, и така…[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Па не можеше ли да ја дадеш картата на некој роднина или пријател?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Не бе, сите отидоа на погреб![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Влегува дечко во Заводот за вработување и му вика на службеникот:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Дојдов да ми најдете работа.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Службеникот вика:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Добро… Еве што можам да ти понудам:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Плата 2200 евра месечно, работно време од 10 до 14 часот, платен годишен одмор од три месеци, користење на службена кола….[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Да не се заебаваш ти со мене? – изненадено прашува дечкото.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Да бе….. Ама ти прв почна….[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom