Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="elizabetta" data-source="post: 197969" data-attributes="member: 1843"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Оди Фата на доктор и он и дава некакви чепчиња.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Дооди си дома, отвара кутијата и се чуди. Не и делува како обична таблета.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Пита Хасо:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Ка се пие това?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Не знам, јави се на докторо и питај го!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Јавува му се она на докторо:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Добар ден докторе. Ја сам таа шо препишахте чепчиња, ама не знам како да ги примам?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">…- Чепчињата генерално се зимаа ректално!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Добро, фала докторе.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Вика на Хасо;</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Докторо вика – ректално!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па зимај ги така!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па не знам шо му е това ректално!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Не знам ни ја, зашо не пита докторо?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Че го питам….</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Јави му се и пита го, шо туку ме иташ мене…</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Добар ден, докторе. Ја сам. Истата шо и препишахте чепчињата. Само па не знам ка иде това …. ректално.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па анално госпоѓо, анално!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Ааааааахааааааа, анално. Това е…</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Това ви е исто како ректално.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Е добро, ногу ви фала докторе.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Па кажува на Хасоi;</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Анално!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Шо?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па исто како и ректално, анално…</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Епа ајде!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па не знам шо му е това.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Па не знам ни ја, женска главо, шо не пита докторо, двапати му се јавува? Јави му се па и питај го!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Па Фата му се јавува на докторо;</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Докторе, извинете шо сметам, ама морам….</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Шо ви е ректално, анално? Шо точно да права?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Това ви е едноставно! Зимате едно чепче и че си го ставите фоф газо!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Фата затвара слушалката и ми се издерува на Хасо;</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Ти и твојто ЈАВИ СЕ! ЈАВИ СЕ! ЈАВИ СЕ! Сега се човеко налути!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elizabetta, post: 197969, member: 1843"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Оди Фата на доктор и он и дава некакви чепчиња.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Дооди си дома, отвара кутијата и се чуди. Не и делува како обична таблета.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Пита Хасо:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Ка се пие това?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Не знам, јави се на докторо и питај го![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Јавува му се она на докторо:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Добар ден докторе. Ја сам таа шо препишахте чепчиња, ама не знам како да ги примам? …- Чепчињата генерално се зимаа ректално! - Добро, фала докторе. Вика на Хасо; - Докторо вика – ректално! - Па зимај ги така! - Па не знам шо му е това ректално! - Не знам ни ја, зашо не пита докторо? - Че го питам…. - Јави му се и пита го, шо туку ме иташ мене… - Добар ден, докторе. Ја сам. Истата шо и препишахте чепчињата. Само па не знам ка иде това …. ректално. - Па анално госпоѓо, анално! - Ааааааахааааааа, анално. Това е… - Това ви е исто како ректално. - Е добро, ногу ви фала докторе. Па кажува на Хасоi; - Анално! - Шо? - Па исто како и ректално, анално…[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- Епа ајде! - Па не знам шо му е това. - Па не знам ни ја, женска главо, шо не пита докторо, двапати му се јавува? Јави му се па и питај го! Па Фата му се јавува на докторо; - Докторе, извинете шо сметам, ама морам…. Шо ви е ректално, анално? Шо точно да права? - Това ви е едноставно! Зимате едно чепче и че си го ставите фоф газо! Фата затвара слушалката и ми се издерува на Хасо; Ти и твојто ЈАВИ СЕ! ЈАВИ СЕ! ЈАВИ СЕ! Сега се човеко налути![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom