Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 196863" data-attributes="member: 2223"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Влегува наставникот по историја во училницата и сите ученици седат освен еден кој нешто чепка назад..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Ти, ти таму назад, кажи што знаеш за Француската револуција ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Незнам ништо.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Која година започнала втората светска војна ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Илјада триста и..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Седи, единица. Како се викаш ?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Пеце Стојаноски.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Па тебе те нема во дневникот.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Па сигурно дека ме нема, ме пратија да го поправам парното.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 196863, member: 2223"] [SIZE=12px][FONT=verdana]Влегува наставникот по историја во училницата и сите ученици седат освен еден кој нешто чепка назад..[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Ти, ти таму назад, кажи што знаеш за Француската револуција ?[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Незнам ништо.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Која година започнала втората светска војна ?[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Илјада триста и..[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Седи, единица. Како се викаш ?[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Пеце Стојаноски.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Па тебе те нема во дневникот.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Па сигурно дека ме нема, ме пратија да го поправам парното.[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom