Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 191942" data-attributes="member: 1256"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Пингвин убија папагала и одвеле га на суд:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Судија: Зашто сте га убиле папагала?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Пингвин: Цел д'н ми поеше.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Судија: Што ви поеше?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Пингвин:"НЕКЕ ПТИЦЕ НИКАД НЕ ПОЛЕТЕ"</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Прв д'н у школу касни Чак Норис и улаза у училницу и професор му вика:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">-Извини што дојдесмо порано....</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Полицајац решава крстозбор:</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Основно училиште, 2 букве.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">-НЕ!</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Сви ми викав алкохол га скратуваја живот , Много ми чуе барем сам видеја ДУПЛО повише од сви !</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Мију судови,перу,пеглам,чисту,чувам</span></span><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'"> деца...</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">НЕ Е ОГЛАС,КАЖУЈУ СИ ГИ МУКЕ!!!!</span></span></p><p></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 191942, member: 1256"] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Пингвин убија папагала и одвеле га на суд:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Судија: Зашто сте га убиле папагала?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Пингвин: Цел д'н ми поеше.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Судија: Што ви поеше?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Пингвин:"НЕКЕ ПТИЦЕ НИКАД НЕ ПОЛЕТЕ"[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Прв д'н у школу касни Чак Норис и улаза у училницу и професор му вика:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]-Извини што дојдесмо порано....[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Полицајац решава крстозбор:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Основно училиште, 2 букве.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]-НЕ![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Сви ми викав алкохол га скратуваја живот , Много ми чуе барем сам видеја ДУПЛО повише од сви ![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Мију судови,перу,пеглам,чисту,чувам[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][FONT=lucida grande] деца...[/FONT][/COLOR] [FONT=lucida grande][COLOR=#000000]НЕ Е ОГЛАС,КАЖУЈУ СИ ГИ МУКЕ!!!![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom