Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lepaa" data-source="post: 189152" data-attributes="member: 2182"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Полицаецот: Каде живееш?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зоки Поки: Кај мама и тато!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Полицаецот: Каде живеат мајка ти и татко ти?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зоки Поки: Кај мене.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Полицаецот: Каде живеете сите?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зоки Поки: Заедно живееме во куќата!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Полицаецот:Каде ви е куќата?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зоки Поки: До куќата на соседите.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Полицаецот: А каде е куќата на соседите?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зоки Поки: Ако ти кажам нема да поверуваш.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Полицаецот: Кажи!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Зоки Поки: До нашата!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lepaa, post: 189152, member: 2182"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Полицаецот: Каде живееш?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Зоки Поки: Кај мама и тато![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Полицаецот: Каде живеат мајка ти и татко ти?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Зоки Поки: Кај мене.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Полицаецот: Каде живеете сите?[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Зоки Поки: Заедно живееме во куќата! Полицаецот:Каде ви е куќата? Зоки Поки: До куќата на соседите. Полицаецот: А каде е куќата на соседите? Зоки Поки: Ако ти кажам нема да поверуваш. Полицаецот: Кажи! Зоки Поки: До нашата![/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom