Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 184769" data-attributes="member: 2223"><p>Џејмс Бонд влегува во бар и седнува на шанкот до една многу привлечна дама. И фрла поглед и потоа го погледнува часовникот. Жената го забележува и прашува:</p><p>- Пријателка ви доцни на состанок?</p><p>- Не - одговара тој - ми го даде овој ултра модерен часовник. Сега го испробувам. </p><p>Заинтресесирано жената прашува:</p><p>- Ултра модерен? Што е толку посебно?</p><p>Џејмс Бонд објаснува:</p><p>- Користи алфа бранови за да зборува со мене телепатски!</p><p>- Ваууу! Што вели во моментов? </p><p>- Ми вели дека си без гаќи!</p><p>- Сигурно е расипан, во моментот носам гаќи!</p><p>Бонд погледнува во часовникот, го удира и промрморува: „ММЕ! Пак отишол еден час напред..</p><p></p><p>На Ветеринарен факултет професорот предава лекција за размножувањето кај добитокот. </p><p>- Секој бик може да има по 50 полови акти на ден...</p><p>- Колку, колку? - Прашува женски глас од првите редови. </p><p>- Педесет. </p><p>- Може ли да повторите уште еднаш за да слушнат колегите од задната редица?</p><p>Професорот повторува. Машки глас од задната редица:</p><p>- А тоа со една крава или со 50 различни?</p><p>- Различни, се разбира. </p><p>- Може ли да го повторите тоа, за да слушнат колешките од предната редица?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 184769, member: 2223"] Џејмс Бонд влегува во бар и седнува на шанкот до една многу привлечна дама. И фрла поглед и потоа го погледнува часовникот. Жената го забележува и прашува: - Пријателка ви доцни на состанок? - Не - одговара тој - ми го даде овој ултра модерен часовник. Сега го испробувам. Заинтресесирано жената прашува: - Ултра модерен? Што е толку посебно? Џејмс Бонд објаснува: - Користи алфа бранови за да зборува со мене телепатски! - Ваууу! Што вели во моментов? - Ми вели дека си без гаќи! - Сигурно е расипан, во моментот носам гаќи! Бонд погледнува во часовникот, го удира и промрморува: „ММЕ! Пак отишол еден час напред.. На Ветеринарен факултет професорот предава лекција за размножувањето кај добитокот. - Секој бик може да има по 50 полови акти на ден... - Колку, колку? - Прашува женски глас од првите редови. - Педесет. - Може ли да повторите уште еднаш за да слушнат колегите од задната редица? Професорот повторува. Машки глас од задната редица: - А тоа со една крава или со 50 различни? - Различни, се разбира. - Може ли да го повторите тоа, за да слушнат колешките од предната редица? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom