Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="street_chic" data-source="post: 178648" data-attributes="member: 64"><p>Некој фармер купил млад убав петел за да го замени веќе стариот и изморен петел. Кога го пуштил во дворот, младиов петел му приоѓа на стариот и му вика:</p><p>- Добро стари, времето ти измина, тргај се на страна, ја преземам од денеска.</p><p>- Ама младичу, и така не можеш со сите кокошки сам да се справиш, дај да ги поделиме.</p><p>- Ма не доаѓа во предвид, гитла од тука.</p><p>- Остај ми ги барем оние две стари во ќошот.</p><p>- Не може. Стари, млади, сите се мои.</p><p>- Епа, кога е така, ај да се тркаме, кој ќе победи негов е кокошарникот.</p><p>- Нема проблем, а да не речеш не било фер ќе ти дадам предност 10 секунди.</p><p>Почнале да се тркаат петливе и само што почнал младиов да го стига стариот ги забележува фармерот, ја зема пушката, го застрелува младиот петел и опцува:</p><p>- Мајку му стара, ова е трет петел - п***р неделава.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="street_chic, post: 178648, member: 64"] Некој фармер купил млад убав петел за да го замени веќе стариот и изморен петел. Кога го пуштил во дворот, младиов петел му приоѓа на стариот и му вика: - Добро стари, времето ти измина, тргај се на страна, ја преземам од денеска. - Ама младичу, и така не можеш со сите кокошки сам да се справиш, дај да ги поделиме. - Ма не доаѓа во предвид, гитла од тука. - Остај ми ги барем оние две стари во ќошот. - Не може. Стари, млади, сите се мои. - Епа, кога е така, ај да се тркаме, кој ќе победи негов е кокошарникот. - Нема проблем, а да не речеш не било фер ќе ти дадам предност 10 секунди. Почнале да се тркаат петливе и само што почнал младиов да го стига стариот ги забележува фармерот, ја зема пушката, го застрелува младиот петел и опцува: - Мајку му стара, ова е трет петел - п***р неделава. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom