Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 177108" data-attributes="member: 2223"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Дечкото: -Не бре бабо, види каква си стара, бегај таму!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">- Ај бе ќе ти дадам 250 евра...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">На дечково му светнале очите за 250 евра и прифатил...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Се онаделе, ама ептен тешко му идело, верглал во бабата...ама си заработил 250.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Утредента се гледа доле и што ќе види, алатката шугава...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Иде на доктор и му вика докторе види ова, вака и вака, можеш ли да ме оправиш?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Докторов вика можам, али ќе те кошта 250 евра...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Нема што да прави, па ги опрчил парите на доктор, само да е добро.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">По некој ден, пак налетува на бабата, и оваа пак.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Ај пак дечко.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Не бе бегај оној пат лом се напраив ги дадов сите пари на доктор.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">-Ајде бе, овој пат ќе ти дадам 500евра бидејќи ми се допаѓаш. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">И на дечково му се видело добра шанса, 250 за на доктор и 250 за него...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">И отишле кај бабата, правеле што правеле, завршиле работа, дечкото 500 евра у</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">џеб и пред да си иде ја прашува бабата.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Бабо, абе минатиот пат некако тешко идеше, верглав, а сега лесно, како</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">подмачкано, што е ова, зашто така?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">И бабава му вика-абе дете, знаеш ние старите какви сме, после шуга иде гној!!!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 177108, member: 2223"] [SIZE=12px][FONT=verdana]Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика:[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш?[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Дечкото: -Не бре бабо, види каква си стара, бегај таму![/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]- Ај бе ќе ти дадам 250 евра...[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]На дечково му светнале очите за 250 евра и прифатил...[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Се онаделе, ама ептен тешко му идело, верглал во бабата...ама си заработил 250.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Утредента се гледа доле и што ќе види, алатката шугава...[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Иде на доктор и му вика докторе види ова, вака и вака, можеш ли да ме оправиш?[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Докторов вика можам, али ќе те кошта 250 евра...[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Нема што да прави, па ги опрчил парите на доктор, само да е добро.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]По некој ден, пак налетува на бабата, и оваа пак.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Ај пак дечко.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Не бе бегај оној пат лом се напраив ги дадов сите пари на доктор.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]-Ајде бе, овој пат ќе ти дадам 500евра бидејќи ми се допаѓаш. [/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]И на дечково му се видело добра шанса, 250 за на доктор и 250 за него...[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]И отишле кај бабата, правеле што правеле, завршиле работа, дечкото 500 евра у[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]џеб и пред да си иде ја прашува бабата.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Бабо, абе минатиот пат некако тешко идеше, верглав, а сега лесно, како[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]подмачкано, што е ова, зашто така?[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]И бабава му вика-абе дете, знаеш ние старите какви сме, после шуга иде гној!!![/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom