Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="emzzy" data-source="post: 161219" data-attributes="member: 482"><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Договарав се дечко и девојка да иде он куде њојни за прв пут, и ву вика:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">- Слушај, на астал можете да ми сервирате што сакате, само немојте гра, пошто од гра прду како коњ</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">И добро. Све се нареди на астал, арно ама, девојка забравила да каже на мајку ву да не прави гра, а овај како на инат, спремила салату сас гра, пошто тој ву бија специјалитет.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">И седиња овј, и гледа гра. Срам не срам, почнаја да мези салату, кд едно време, припне га зор и опппп, прррррр, испрди се</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Татко на девојку дигне чаршаф и изусти:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">- Џони, мрш</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Ааа, супер, помислија си овј, ја ќе прду, а овај будала ќе мисли дека е куче и нема да ме приметив дека уствари ја сам тј што прди како луд</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">И продужи да мези, трррррт, трррррт, а татко па:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">- Џони мрш</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">Кд некое време, зет се забрави и одпне га, трррррррррррррт</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">И татко изгуби живци, дигне чаршаф и промрмља</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 12px">- Џони, бегај бе. Овј како е почнаја, ќе те усере</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emzzy, post: 161219, member: 482"] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]Договарав се дечко и девојка да иде он куде њојни за прв пут, и ву вика:[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]- Слушај, на астал можете да ми сервирате што сакате, само немојте гра, пошто од гра прду како коњ[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]И добро. Све се нареди на астал, арно ама, девојка забравила да каже на мајку ву да не прави гра, а овај како на инат, спремила салату сас гра, пошто тој ву бија специјалитет.[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]И седиња овј, и гледа гра. Срам не срам, почнаја да мези салату, кд едно време, припне га зор и опппп, прррррр, испрди се[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]Татко на девојку дигне чаршаф и изусти:[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]- Џони, мрш[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]Ааа, супер, помислија си овј, ја ќе прду, а овај будала ќе мисли дека е куче и нема да ме приметив дека уствари ја сам тј што прди како луд[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]И продужи да мези, трррррт, трррррт, а татко па:[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]- Џони мрш[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]Кд некое време, зет се забрави и одпне га, трррррррррррррт[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]И татко изгуби живци, дигне чаршаф и промрмља[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px]- Џони, бегај бе. Овј како е почнаја, ќе те усере[/SIZE][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom