Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Blondie" data-source="post: 128800" data-attributes="member: 336"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Дневникот на Трпана</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Уште утрото се договоривме да се најдеме на пијалак.Цел ден го минав со пријателките на шопинг,</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">па мислев дека е нервозен заради тоа што малку задоцнив,</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">меѓутоа тој ништо не прокоментира.Разговорот некако не ни одеше,</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">па му реков да се преместиме на некое потивко место каде што ќе може да зборуваме.Тој се согласи но остана тивок и отсутен.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Го прашав што е проблемот, тој рече ништо.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Го прашав дали е моја грешка што е вознемирен.На пат кон дома, му кажав дека го сакам, тој едноставно се насмеа и продолжи да вози.Тој рече дека не е до мене и да не се грижам.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Не можам да го објаснам неговото однесување, не знам зошто не ми рече дека и тој ме сака.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Кога дојде дома се чувствував како да сум го изгубила, како да не сака да има ништо со мене.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Само седеше и гледаше во телевизорот, повторно целиот далечен и отсутен.Конечно решив да си легнам,околу 10 минути подоцна и тој дојде во кревет. На изненадување, тој реагираше на моите провокации и водевме љубов,меѓутоа се уште беше изгубен и со мислите на друго место.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Решив дека повеќе не можам да го толерирам и одлучив да го конфронтирам,но тој веќе беше заспан.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Почнав да плачам и плачев се додека не заспав.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Не знам што да правам, речиси сум сигурна дека неговите мисли се со некоја друга.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Мојот живот е катастрофа.</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Дневникот на Трпе</span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Lucida Grande'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'arial'">Денес Барса испадна од Лигата на Шампиони.</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blondie, post: 128800, member: 336"] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]Дневникот на Трпана[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно.[/FONT] [FONT=arial]Уште утрото се договоривме да се најдеме на пијалак.Цел ден го минав со пријателките на шопинг,[/FONT] [FONT=arial]па мислев дека е нервозен заради тоа што малку задоцнив,[/FONT] [FONT=arial]меѓутоа тој ништо не прокоментира.Разговорот некако не ни одеше,[/FONT] [FONT=arial]па му реков да се преместиме на некое потивко место каде што ќе може да зборуваме.Тој се согласи но остана тивок и отсутен.[/FONT] [FONT=arial]Го прашав што е проблемот, тој рече ништо.[/FONT] [FONT=arial]Го прашав дали е моја грешка што е вознемирен.На пат кон дома, му кажав дека го сакам, тој едноставно се насмеа и продолжи да вози.Тој рече дека не е до мене и да не се грижам.[/FONT] [FONT=arial]Не можам да го објаснам неговото однесување, не знам зошто не ми рече дека и тој ме сака.[/FONT] [FONT=arial]Кога дојде дома се чувствував како да сум го изгубила, како да не сака да има ништо со мене.[/FONT] [FONT=arial]Само седеше и гледаше во телевизорот, повторно целиот далечен и отсутен.Конечно решив да си легнам,околу 10 минути подоцна и тој дојде во кревет. На изненадување, тој реагираше на моите провокации и водевме љубов,меѓутоа се уште беше изгубен и со мислите на друго место.[/FONT] [FONT=arial]Решив дека повеќе не можам да го толерирам и одлучив да го конфронтирам,но тој веќе беше заспан.[/FONT] [FONT=arial]Почнав да плачам и плачев се додека не заспав.[/FONT] [FONT=arial]Не знам што да правам, речиси сум сигурна дека неговите мисли се со некоја друга.[/FONT] [FONT=arial]Мојот живот е катастрофа.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]Дневникот на Трпе[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Lucida Grande][COLOR=#000000][SIZE=15px][FONT=arial]Денес Барса испадна од Лигата на Шампиони.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom