Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Gemini" data-source="post: 128686" data-attributes="member: 1128"><p>Разговараат две плавуши:</p><p>- Да видиш што сум открила, ја гледаш онаа коцка на ѕидот? Притисни ја. (се пали светло).</p><p>- Како си открила такво нешто, то е феноменално откритие.</p><p>- Ма не тоа, притисни пак (се гаси светлото).</p><p>- Па каде исчезна?</p><p>- Е тоа сум открила. Го отвора фрижидерот и вели:</p><p>- Еве го овде. </p><p></p><p>Како плавуша решава крстозбор:</p><p>1. Женско дете ( 5 букви ) ИВОНА</p><p>2. Телефонски повик (3 букви) ЗВР</p><p>3. Не е гладен (3 букви) ПУН</p><p>4. Види слика (5 букви) ВИДОВ</p><p>5. Припадник на полиција ( 8 букви ) ДОБРОМИР</p><p>6. Врста на метал (4 букви) ПЛЕХ</p><p>7. Неопходен зачин (2 букви) ЦЕ</p><p>8. Машки полов орган (3 букви ) МЕК</p><p>9. Дел од прибор за јадење (3 букви) ЗАБ</p><p>10. Најмал троцифрен број (3 букви) ООО</p><p>11. Основен пијалок (4 букви) ПИВО</p><p>12. Болест која не се лекува (4 букви) СМРТ</p><p></p><p>Седат две плавуши во сендвичара, јадат хамбургери и едната и вели на другата: </p><p>Сакаш бел или црвен кечап?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gemini, post: 128686, member: 1128"] Разговараат две плавуши: - Да видиш што сум открила, ја гледаш онаа коцка на ѕидот? Притисни ја. (се пали светло). - Како си открила такво нешто, то е феноменално откритие. - Ма не тоа, притисни пак (се гаси светлото). - Па каде исчезна? - Е тоа сум открила. Го отвора фрижидерот и вели: - Еве го овде. Како плавуша решава крстозбор: 1. Женско дете ( 5 букви ) ИВОНА 2. Телефонски повик (3 букви) ЗВР 3. Не е гладен (3 букви) ПУН 4. Види слика (5 букви) ВИДОВ 5. Припадник на полиција ( 8 букви ) ДОБРОМИР 6. Врста на метал (4 букви) ПЛЕХ 7. Неопходен зачин (2 букви) ЦЕ 8. Машки полов орган (3 букви ) МЕК 9. Дел од прибор за јадење (3 букви) ЗАБ 10. Најмал троцифрен број (3 букви) ООО 11. Основен пијалок (4 букви) ПИВО 12. Болест која не се лекува (4 букви) СМРТ Седат две плавуши во сендвичара, јадат хамбургери и едната и вели на другата: Сакаш бел или црвен кечап? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom