Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="street_chic" data-source="post: 127519" data-attributes="member: 64"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">Цезар ја наредил војската во редици и ги прегледувал кој е како е. Како што одел по ред гледа еден војник со огромен нос. Ја извадил сабјата му го пресекол носот и го прашал дали го боли.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Не ,рекол отсечно војникот.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Зошто?</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Дека сум храбар војник!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Така треба рекол Цезар и продолжил. Понатаму гледа еден со уво како падобран. Ја извади сабјата и му го пресекол.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Те боли?</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Не!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Зошто?</span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><p style="text-align: left"><span style="color: #333333">- Дек</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #333333">а сум храбар војник.</span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Така треба пак рекол гордо Цезар. Оди така пак Цезар и понатаму гледа еден со огромен к*р, ја вади сабјата и му го пресекол.</span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Те боли?</span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Не!</span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Зошто?</span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #333333">- Оти е на овај зад мене!!!</span></p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="street_chic, post: 127519, member: 64"] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]Цезар ја наредил војската во редици и ги прегледувал кој е како е. Како што одел по ред гледа еден војник со огромен нос. Ја извадил сабјата му го пресекол носот и го прашал дали го боли.[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Не ,рекол отсечно војникот.[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Зошто?[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Дека сум храбар војник![/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Така треба рекол Цезар и продолжил. Понатаму гледа еден со уво како падобран. Ја извади сабјата и му го пресекол.[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Те боли?[/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Не![/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][COLOR=#333333]- Зошто?[/COLOR][/FONT][/LEFT] [FONT=tahoma][LEFT][COLOR=#333333]- Дек[/COLOR][/LEFT][LEFT][COLOR=#333333]а сум храбар војник. - Така треба пак рекол гордо Цезар. Оди така пак Цезар и понатаму гледа еден со огромен к*р, ја вади сабјата и му го пресекол. - Те боли? - Не! - Зошто? - Оти е на овај зад мене!!![/COLOR][/LEFT][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom