Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 115523" data-attributes="member: 1256"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">У селски кокошарник, покрај старога петла, домаќин донеја и младога петла. И почињав они кавгу за кокошке. Стар вика- слушај знам ти си млад, остави ми на мене само две кокошке, други су твои! Млад вика- бриши бе тамо ни едну не ти давам, твое време прошло! Стар му вика- не даваш а, мое време прошло, ај бе да те виду да се тркамо до дрво, па кој победи добива све, само дај ми 2-3 метра предност, бива ли? Бива. Само што потрчале и домаќин од двор вика: Жено, дај гу пушку, маму ли му е*у педерску, овј е четврти за едну недељу!</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">Студент одит на испит. Професорот го прашува прво прашање, тој не го знаел, второ не го знаел, трето не го знаел. Професорот на листот му пишал мајмун. Студентот видел и се вратил кај професорот и му одговорил: </span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- Професоре овде нема оценка, вие само сте се потпишале.</span></span></p><p></p><p></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">Најнови клетве у Куманово:</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- Да бог да пожарникари ти играв оро пред куќу!</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- Аптека менза да ти биде!</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- Да бог да мајка ти прдне на сред родителски!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: black">-Син ти зета да ти донесе</span></span></p><p>-Да даде господ дете у рикверц да ти оди</p><p>-Да те фати серка у сред њиву сс коприве</p><p></p><p></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">Рамче од Средорек украја појачало и да дојде до паре одма у култиватор и пред пазар на продају. Проваѓа батко Томе, загледуе га појачало и прашуе:</span></span><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- А бе комшо, колко паре овај кутија!? </span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- Брат ми, дај иљадарку и одма носи! </span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- А колко ватно е? </span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Tahoma'">- Ма НЕВЕРОВАТНО е!!! </span></span></p><p></p><p></p><p>Зашто полицајац кд улегне у собу сс испушено цигаре се фрља од прозор а цигаре га фрља на кревет?</p><p>-Збунија се</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 115523, member: 1256"] [COLOR=black][FONT=Tahoma]У селски кокошарник, покрај старога петла, домаќин донеја и младога петла. И почињав они кавгу за кокошке. Стар вика- слушај знам ти си млад, остави ми на мене само две кокошке, други су твои! Млад вика- бриши бе тамо ни едну не ти давам, твое време прошло! Стар му вика- не даваш а, мое време прошло, ај бе да те виду да се тркамо до дрво, па кој победи добива све, само дај ми 2-3 метра предност, бива ли? Бива. Само што потрчале и домаќин од двор вика: Жено, дај гу пушку, маму ли му е*у педерску, овј е четврти за едну недељу![/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Tahoma]Студент одит на испит. Професорот го прашува прво прашање, тој не го знаел, второ не го знаел, трето не го знаел. Професорот на листот му пишал мајмун. Студентот видел и се вратил кај професорот и му одговорил: - Професоре овде нема оценка, вие само сте се потпишале.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Tahoma]Најнови клетве у Куманово: - Да бог да пожарникари ти играв оро пред куќу! - Аптека менза да ти биде! - Да бог да мајка ти прдне на сред родителски![/FONT][/COLOR] [FONT=Tahoma][COLOR=black]-Син ти зета да ти донесе[/COLOR][/FONT] -Да даде господ дете у рикверц да ти оди -Да те фати серка у сред њиву сс коприве [COLOR=black][FONT=Tahoma]Рамче од Средорек украја појачало и да дојде до паре одма у култиватор и пред пазар на продају. Проваѓа батко Томе, загледуе га појачало и прашуе:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma] - А бе комшо, колко паре овај кутија!? - Брат ми, дај иљадарку и одма носи! - А колко ватно е? - Ма НЕВЕРОВАТНО е!!! [/FONT][/COLOR] Зашто полицајац кд улегне у собу сс испушено цигаре се фрља од прозор а цигаре га фрља на кревет? -Збунија се [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom