Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="street_chic" data-source="post: 113389" data-attributes="member: 64"><p><span style="font-family: 'tahoma'">Бринета, црвенокоса и плавуша пијани со автомобил се враќале дома. Направиле сообраќајна несреќа и сега стојат пред портите на Свети Петар.</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">Прва оди бринетата:</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">-Во оваа книга се запишани сите твои гревови. Гледаш ли колку е голема. Тоа е затоа што многу си грешела. Ќе те пуштам во рајот само ако го издржиш ударот со оваа книга по глава. Ако не го издржиш ќе одиш во пеколот. Такви се правилата.</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">-Бринетата ја наместува главата, Свети Петар ја зема книгата и ја треска силно. Бринетата паѓа, одвај се исправа на нозе и влегува во рајот.</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">Оди црвенокосата. Се слуша јак удар. Влегува во рајот лазејќи, таму ја дочекува бринетата се погледнуваат и си велат:</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">- Нема шанси да издржи!</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">Оди плавушата. Некое време владее тишина и на крај влегува плавушата во рајот без никаква повреда.</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">Бринетата и црвенокосата прашуваат:</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">- Што се случи? Нели Свети Петар те удри со книгата со твоите гревови по главата?</span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'">- ХА ХА! Не можеше да ја крене!!!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="street_chic, post: 113389, member: 64"] [FONT=tahoma]Бринета, црвенокоса и плавуша пијани со автомобил се враќале дома. Направиле сообраќајна несреќа и сега стојат пред портите на Свети Петар.[/FONT] [FONT=tahoma]Прва оди бринетата:[/FONT] [FONT=tahoma]-Во оваа книга се запишани сите твои гревови. Гледаш ли колку е голема. Тоа е затоа што многу си грешела. Ќе те пуштам во рајот само ако го издржиш ударот со оваа книга по глава. Ако не го издржиш ќе одиш во пеколот. Такви се правилата.[/FONT] [FONT=tahoma]-Бринетата ја наместува главата, Свети Петар ја зема книгата и ја треска силно. Бринетата паѓа, одвај се исправа на нозе и влегува во рајот.[/FONT] [FONT=tahoma]Оди црвенокосата. Се слуша јак удар. Влегува во рајот лазејќи, таму ја дочекува бринетата се погледнуваат и си велат:[/FONT] [FONT=tahoma]- Нема шанси да издржи![/FONT] [FONT=tahoma]Оди плавушата. Некое време владее тишина и на крај влегува плавушата во рајот без никаква повреда.[/FONT] [FONT=tahoma]Бринетата и црвенокосата прашуваат:[/FONT] [FONT=tahoma]- Што се случи? Нели Свети Петар те удри со книгата со твоите гревови по главата?[/FONT] [FONT=tahoma]- ХА ХА! Не можеше да ја крене!!![/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom