Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Вицови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WomanInRed" data-source="post: 107202" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">Професорот надмено вели:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Птиците и свињите не седат заедно.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Во ред, тогаш јас ќе одлетам. - се преместил студентот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">Професорот се изнервирал и решил да го бутне на испит.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">Доаѓа време за полагање. Студентот оди и одговара за десетка. Професорот му поставува последно трик-прашање:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Одиш по улица и гледаш две торби, во едната има памет, а во другата пари. Која торба ќе ја земеш?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Со парите, професоре.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Јас, пак, би го зел паметот. – остро рекол професорот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- На кого што му фали, тоа ќе си земе. – му одговорил студентот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Во просторијава има еден голем идиот! - свикал професорот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Но, добро е што барем си признавате. - одговорил студентот полн со разбирање.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">Професорот нервозно го зел индексот и во него напишал само ГОВЕДО. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">Студентот го земал индексот и излегол. После една минута се вратил и мирно рекол:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #555555">- Извинете професоре, овде само сте се потпишале ама не сте ми ставиле оцена.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WomanInRed, post: 107202, member: 183"] [FONT=Arial][COLOR=#555555]Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#555555]Професорот надмено вели: - Птиците и свињите не седат заедно. - Во ред, тогаш јас ќе одлетам. - се преместил студентот.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#555555]Професорот се изнервирал и решил да го бутне на испит. Доаѓа време за полагање. Студентот оди и одговара за десетка. Професорот му поставува последно трик-прашање: - Одиш по улица и гледаш две торби, во едната има памет, а во другата пари. Која торба ќе ја земеш? - Со парите, професоре. - Јас, пак, би го зел паметот. – остро рекол професорот. - На кого што му фали, тоа ќе си земе. – му одговорил студентот.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#555555]- Во просторијава има еден голем идиот! - свикал професорот. - Но, добро е што барем си признавате. - одговорил студентот полн со разбирање.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#555555]Професорот нервозно го зел индексот и во него напишал само ГОВЕДО. Студентот го земал индексот и излегол. После една минута се вратил и мирно рекол: - Извинете професоре, овде само сте се потпишале ама не сте ми ставиле оцена.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Вицови
На врв
Bottom