Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Верување во Бог
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="vitocorleone" data-source="post: 148065" data-attributes="member: 1403"><p>Јас мислам дека банално е да се пишува дали верувате во бог или не, ако гледаме реално пред 90тите, луѓето веруваа во бог, затоа што околината така им налагала, прашајте некој од вашите родители дали познаваат некој од нивните редови кој не верува во бог, но денес имаме технологиии и науки кој се занимават со претерани изучување па не доведуваат во заблуда за онака навистина лични работи, јас би рекол дека на секој еден човек му е потребно да верува во нешто и да се надева на нешто тоа го прави однесувањето по долично, почитува некои правила, а они кој ја имаат толкувано библијата би се сложиле. Оние кој не веруваат.... надевајте се дека ако постои еден ден ке ви го прости и овој грев.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vitocorleone, post: 148065, member: 1403"] Јас мислам дека банално е да се пишува дали верувате во бог или не, ако гледаме реално пред 90тите, луѓето веруваа во бог, затоа што околината така им налагала, прашајте некој од вашите родители дали познаваат некој од нивните редови кој не верува во бог, но денес имаме технологиии и науки кој се занимават со претерани изучување па не доведуваат во заблуда за онака навистина лични работи, јас би рекол дека на секој еден човек му е потребно да верува во нешто и да се надева на нешто тоа го прави однесувањето по долично, почитува некои правила, а они кој ја имаат толкувано библијата би се сложиле. Оние кој не веруваат.... надевајте се дека ако постои еден ден ке ви го прости и овој грев. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Верување во Бог
На врв
Bottom