Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Вегани
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Angel-Alessandra99" data-source="post: 358738" data-attributes="member: 6223"><p>[USER=6419]@BioTrpe[/USER] ако си веган,биди си веган,никој не ти брани. Твој избор си е како ќе се храниш. Ама не навредувај и не наметнувај. Во темата која е за рецепти за сирова веганска исхрана спомена дека ние сме болни и уште не знам што и дека се покриваме со пудри за да изгледаме помлади. Епа јас ниту сум веган,ниту сум вегетаријанец,а имам чисто лице. Пудра не ставам воопшто. Ги читам и постовите на [USER=1867]@malo[/USER] и нејзините не се наметливи и навредливи за разлика од твоите. Инаку, [USER=1867]@malo[/USER] пред некое време на ТВ гледав една жена која штотуку станала мајка,а истата таа била вегетаријанец. И на докторката и’ објаснила дека таа е вегетаријанец и ја прашала дали може детето да го храни вегетаријански. И докторкава и вика барем до 10 година да му дава се’ за да изгради мускулна маса,а потоа може како сака да го храни.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Angel-Alessandra99, post: 358738, member: 6223"] [USER=6419]@BioTrpe[/USER] ако си веган,биди си веган,никој не ти брани. Твој избор си е како ќе се храниш. Ама не навредувај и не наметнувај. Во темата која е за рецепти за сирова веганска исхрана спомена дека ние сме болни и уште не знам што и дека се покриваме со пудри за да изгледаме помлади. Епа јас ниту сум веган,ниту сум вегетаријанец,а имам чисто лице. Пудра не ставам воопшто. Ги читам и постовите на [USER=1867]@malo[/USER] и нејзините не се наметливи и навредливи за разлика од твоите. Инаку, [USER=1867]@malo[/USER] пред некое време на ТВ гледав една жена која штотуку станала мајка,а истата таа била вегетаријанец. И на докторката и’ објаснила дека таа е вегетаријанец и ја прашала дали може детето да го храни вегетаријански. И докторкава и вика барем до 10 година да му дава се’ за да изгради мускулна маса,а потоа може како сака да го храни. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Вегани
На врв
Bottom