Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Вегани
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 335681" data-attributes="member: 1925"><p>Не се работи за видеата и статиите напишани од лекари, нутриционисти...сепак се од нет, може се’ да се напише и се’ да се сними...</p><p>Поентата ми е личен став на некој лекар, специјалист кој е на форумов, во врска со веганството...дали е здраво или не е?</p><p>Дали имаме потреба од месо или не?</p><p>Друго е да читаш, а не знаеш како навистина функционира организмот...</p><p>Ако си медицинско лице, особено лекар, знаеш секоја клетка како изгледа и како функционира и која е нејзината физиолошка улога или потреба..</p><p>А а ко не си само си збориш што си прочитал/а или видел/а слушнал/а, а тоа не е исто...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 335681, member: 1925"] Не се работи за видеата и статиите напишани од лекари, нутриционисти...сепак се од нет, може се’ да се напише и се’ да се сними... Поентата ми е личен став на некој лекар, специјалист кој е на форумов, во врска со веганството...дали е здраво или не е? Дали имаме потреба од месо или не? Друго е да читаш, а не знаеш како навистина функционира организмот... Ако си медицинско лице, особено лекар, знаеш секоја клетка како изгледа и како функционира и која е нејзината физиолошка улога или потреба.. А а ко не си само си збориш што си прочитал/а или видел/а слушнал/а, а тоа не е исто... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Вегани
На врв
Bottom