Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Вегани
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="BioTrpe" data-source="post: 334262" data-attributes="member: 6419"><p>Точно поради тоа што тој не е будала тој не убива нон-стоп и тој не убива било кое животно туку тоа најслабото и најболното кое тешко би преживеало надвор покрај сите предатори.</p><p>Има мало спомнувано во други теми дека 1. Не треба да јадеш месо бидејки ти во природата не би можел да уловиш. 2. И да уловиш не би можел со заби да го прегризаш. 3. Добиваш болести од него. 4. Тоа на лавот му е единствена опција за прехрана (улови и преживеј или умираш), додека кај нас не е така, имаш растенија на секаде околу нас кои даваат моќ, сила, здравје, развиваат ум итн.</p><p></p><p></p><p>И после Хитлер бил лош ... ? Сирија била лоша ?? Oh lord</p><p></p><p></p><p>Не случајно и името ми е Био .. само Трпе место Иван можеби сум брат му од Делчево</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BioTrpe, post: 334262, member: 6419"] Точно поради тоа што тој не е будала тој не убива нон-стоп и тој не убива било кое животно туку тоа најслабото и најболното кое тешко би преживеало надвор покрај сите предатори. Има мало спомнувано во други теми дека 1. Не треба да јадеш месо бидејки ти во природата не би можел да уловиш. 2. И да уловиш не би можел со заби да го прегризаш. 3. Добиваш болести од него. 4. Тоа на лавот му е единствена опција за прехрана (улови и преживеј или умираш), додека кај нас не е така, имаш растенија на секаде околу нас кои даваат моќ, сила, здравје, развиваат ум итн. И после Хитлер бил лош ... ? Сирија била лоша ?? Oh lord Не случајно и името ми е Био .. само Трпе место Иван можеби сум брат му од Делчево [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Вегани
На врв
Bottom