Ваши негативни/позитивни страни кога сте во врска?

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Кои се вашите негативности и позитивни страни додека сте во врска? Што ве успорува а што ви дава предност кај партнерот според вас?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Каваљер сум или се трудам да бидам.

Превише сум слушач. Ако она имала некој проблем, јас изигравам еден вид на психијатар.

Некогаш сум премногу толерантен, дозволувам многу, но тоа зависи од расположение.

Некогаш молчам за себе, што поради моментална ситуација, што поради бегање. Тоа знам, доведува до впечаток дека сум затворен иако не мора да значи. Донесувам одлуки за себе многу полека.

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
хмм ... претпоставувам дека љубомората ми е едниствена пречка :banghead

а предноста ми е што секогаш можам секоја ситуација да ја свртам на шала и да видам насмевка (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK and JaMi

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,110
393
Позитивна - не сум досадна, напорна
Негативна - ладна на почеток ( повеќе отколку што треба )

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Позитивни: максимално посветена на врската. Мислам дека сум доволно искрена. Либерална.
Негативни: не сакам романтика, не го користам зборот ,,т.с.,, ни приближно често, не сум ,,врзана,, за партнерот, и да, често имам симпатии, кои не си ги реализирам, а тоа ме прави несреќна неколку часови :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
негативна-знам да бидам многу љубоморна

Black Mamba

Активен Член
6 март 2012
121
125
43
Позитивни
Никогаш не сум љубоморна, толерантна сум, не се бунам за оние типични машки работи (игрици, машки вечери по кафани, спорт)

Негативни
Голем противник сум на стандардизираната романтика, не простувам лесно и понекогаш ме гуши помислата на happily ever after
:D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Каваљер сум или се трудам да бидам.

Превише сум слушач. Ако она имала некој проблем, јас изигравам еден вид на психијатар.

Некогаш сум премногу толерантен, дозволувам многу, но тоа зависи од расположение.

Некогаш молчам за себе, што поради моментална ситуација, што поради бегање. Тоа знам, доведува до впечаток дека сум затворен иако не мора да значи. Донесувам одлуки за себе многу полека.

+1 (y)