Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="vecerni.kontakti" data-source="post: 373689" data-attributes="member: 10143"><p>– Знаеш дека сакам кога го земаш во грло...хахаха...- уште ја немав довршено реченицата, Бојана го лизна курот низ нејзината уста и ги залепи усните до коренот на мојот надрвен к*р. Веќе чувствував како врвот на курот се трие од нејзиното грло, тоа чувство на тапо стегање кон крајот и глетката дека се насладува ми предизвика морници низ телото. За репчето ја фатив и оттргнав малку, и повторно го зарив цел во нејзиното грло. Буквално ја ебев во уста и таа уживаше во тоа. Три, четири набивања и го извадив од неа...таа веќе земаше воздух и ја имаше онаа блажена насмевка – Вака, а, вака – ми кажа пред да се поддаде цела и да го земе повторно целиот к*р во уста. Се набиваше сама на курот, па ја менувавме играта и јас го пикав до нејзиното грло....оваа игра на кој ја води ситуцијата правеше дополнителна жештина во сето ова. Курот мој веќе пулзираше од среќа со секое набивање, со секое лижење од јазичето на главата од курот...пулсираше и јас морав да го контролирам темпото за да не се испразнам цел во нејзината уста. Во очите и се гледаше дека е гладна за к*р, а јас бев тој што и дозираше колку ќе добие. Го извадив од неа, сеуште држејќи ја за репчето од косата...- Полека, ќе свршам. На мојата „мака“ таа само одговори -Ако, сврши – и пак се насмевна чекајќи да и го набијам курот во грлото.</p><p></p><p>– Нема да поминеш туку така со пушење....стани, соблечи ги пантоланите – и реков подавајќи и рака да се крене.</p><p></p><p>– Еј немаме многу време за тоа...знаеш и Драган...-пак се појави тој несигурен поглед во нејзините очи. – Има доволно време, и знам дека ти се е*е...сакаш да те натртам и да те е**м сега? – јас наспроти нејзе доста сигурно го реков тоа. Прашањето веројатно беше реторичко, или можеби двајцата веќе го знаевме одговорот. Бојана полека ги откопча пантолоните, а мојата рака веќе се најде на нејзините гаќички. Под панталоните имаше облечено долги хеланки што предизвикуваше дополнителна компликација во мојата намера да стигнам до нејзината п***а.</p><p></p><p>– Хахахаха, што е ова, штит против силување...- се насмеав и шеговито прокоментирав за нејзината облека. – Абе ладно е надвор, плус не мислев дека ќе го правам ова...- одговори додека ги тегнеше панталоните со хеланките надолу по нејзините нозе. Ги остави гаќичките на нејзе додека остатокот го остави да биде околу нејзините глуждови. Нејзините бели нозе како да осетија олеснување дека се ослободиле од стегите од претходно, а на нејзините гаќички се гледаше влажна флека од соковите од нејзината п***а. Пак ја протнав раката во гаќичките и ја осетив колку беше влажна нејзината п***а. Со брз потег ги симнав надолу, и ја свртев Бојана кон ѕидот. Таа ја прифати мојата сугестија, ги рашири нозете колку што можеше со целата облека на нив, се наведна малку и се сврте кон мене – Вака, а...ајде...- ми рече и се насмевна.</p><p></p><p>Знаев дека го чекаше ова, и се гледаше на лицете дека сака да го добие мојот к*р во нејзината п***а. Потклекнав малку и во пикнав во влажната п***а. Се лизна внатре како добредојден гостин во топол дом. – Аааааахххххх – застенка таа со привиден шепот, додека јас испуштав звуци на задоволство. Мојот к*р се лизгаше во најзината п***а, напред назад. Го набивав како да немам видено п***а сто години, незаситно како да можеше уште повеќе да влезе навнатре. Бојана ги следеше движењата на моето набивање и со нејзиниот газ се удираше од мене. Шлап...шлап...шлап...двајцата се набивавме еден од друг како да ќе нема утре. Таа одвреме навреме се вртеше да ме погледне додека јас ја ебев. – Ти фалеше ова -и реков кога ни се сретнаа погледите, а таа само промумла – мхммммм, аааааа- и со очите сакаше да каже дека ужива во секое набивање на мојот к*р во нејзината топла п***а.</p><p></p><p>Поминав со палецот низ средината на нејзиниот газ, и се задржав на нејзиното чмарче. Го знаев ова мало дупче многу добро, го затрив малку и се потсетив на моментите кога го ширев со мојот к*р, и тоа ми правеше уште повеќе возбуда додека пичката ја полнев со курот. – Му го даваш да го е*е? – ја прашав безобразно, наплив на љубомора и задоволство ми наврија дека некој (не го знам дечкото искрено) мисли дека има слатка вереница, а јас му ја е**м натртена на 20тина метри од него. Пак ни се сретнаа погледите, само овој пат таа панично одговори – Не, аааааххххх, не сме дошле до тоа – и проба да го скрие погледот од мене. Ја грабнав за косата со мојата друга рака и и го свртев лицето кон мене за повторно да ни се пресретнат погледите. Се гледавме во очи додека се набивавме еден во друг. Тој поглед на курвинско задоволство во нејзините нашминкани темно кафени очи правеше курот да ми пулсира од задоволство додека лизгаше низ нејзината п***а. – Пикни го прстот внатре – ми прошепоти, со намера како да беше наредба. Бојана знаеше да биде некогаш директна , ретко го правеше тоа, обично оставаше јас да ја водам играта, но кога го правеше јас бев само нем следач на нејзините потреби. Со едната рака тегнејќи ја за нејзината коса, а до палецот на другата рака веќе влезен во нејзиното чмарче го набивав мојот к*р во нејзината п***а. Ритмично го внесував курот во пичката, додека го повлекував палецот од нејзиниот газ, и после пак обратно. Ја ебев со курот, со палецот и со мојот ум, ја ебев како што заслужуваше да биде ебена сега. Убрзував, набивајќи ја со жештина и во пичката и во газот, а погледите ни беа заклучени додека се ебевме.</p><p></p><p>Нагло ја оттргна главата и косата од мојата рака и се прилепи кон ѕидот. Ја осетив дека оди кон крајното задоволство...и како вол го набивав курот во гладната п***а, а палецот беше забиен во нејзиното пулсирачко чмарче. На прстот осеќав како чмарчето го стега во нехармонизирани пулсеви. Газот и се затресе на два пати, пред да почнат нозете да и се тресат како да ја оплива ладна вода. – Ииии, ааааххххххх...ахххххх- изусти, пробувајќи да не биде гласна во нејзиното свршување, додека се измолкнуваше од мојот к*р. Ја оставив, да избега кон ѕидот кон кој беше потпрена. По неколку мигови, се сврте кон мене и изусти набрзина – Извини, ама веќе ептен ми е осетлива- со поглед кој кажуваше дека е изебана како што сака. – Ок е...- реков, се доближив и ја грабнав за косата додека ја бакнав јако. Го прифати бакнежот како олеснување, додека со едната рака ми го фати надрвениот к*р. Ја повлеков за косата кон курот, во јасна намера што сакам да прави. Бојана веќе знаеше дека ќе биде наранета со к*р, и се спушти доле додека го имаше погледот фиксиран за моите очи. Го лапна курот до крај, неколку пати вадејќи го и ставајќи го внатре во нејзината уста. Додека го набиваше, со јазикот го притискаше оддолу курот, а знаеше дека тоа посебно ме пали.</p><p></p><p>– Штета што си на работа, инаку ќе те испрскав на лицето – и реков во целиот жар на пушењето. – Не, сега те молам сериозно немој, ќе ми се растури шминката, ок – ме замоли додека го извади курот од устата, и пак цел го набута до крај. Како што ја држев за косата така ја притиснав нејзината глава кон мене пикајќи го курот се подлабоко. Ја ебев пак во нејзината уста. – Епа тогаш ќе голташ до крај – и реков додека јако го набивав во нејзиното грло. Од клечешка позиција, со к*р во уста, ме погледна со некакво олеснување дека сум се согласил на нејзините барања и само промумла – мхмммммм- и се препушти да биде ебена во уста по ритамот кој што јас го диктирав. Сето тоа како да ми даде дозвола дека јас треба да го завршам ова, го набивав неколу пати, чувствувајќи дека со главичката на курот притискам во нејзиното грло. Ме обви чувство на дополнителна енергија, на очекување на вулкан што ќе експлодира од мене, и ја притиснав нејзината уста кон коренот на курот. – Еве, ме – реков, додека низ јајцата, низ курот ишприцав во феноменалната уста на Бојана. Сеуште ја држев припоена кон мене, додека свршував во нејзиното грло. Кога веќе осетив дека веќе не може Бојана да прими, ја ослободив од стегата и оставив да се отргне. Таа само се помести наназад и остави и остатокот од спермата да и истече во устата. Јас бев целосно обземен од свршувањето, од шприцањето, од ебењето на оваа примерна, мирна, девојка. Погледите повторно ни се сретнаа, јас со мојот блажен поглед, а она со поглед кој кажуваше дека е задоволна од работата која ја направила. – Ти беше добро?- полусрамежливо ме праша, додека стануваше и ги натегнуваше хеланките и панталаните - Мхм – реков, додека и јас се облакав – Добро е***е – уште недоречен видов дека таа се насмеа со нејзината слатка насмевка, како одобрување на она што го кажав.</p><p></p><p>Наеднаш дополнителна храброст и безобразлук ме облеа и и кажав – Во петок ќе дојдам пак, само те молам облечи нешто што лесно се соблака, ова денес само проблеми ни направи – ја погледнав, и видов дека сака нешто да каже со нејзиниот паничен поглед, и продолжив – само тогаш ќе ти го изебам и газето, денес ми избега, ама во петок ќе го натртам – одлучно завршив и се насмеав кон неа. Бојана панично се насмеа и ми одговори – Како не, не прави глупости. Не може. Ајде јас ќе излезам, морам да одам. А ти излези за некоја минута, да не не начека некој – и веќе скоро задишана и убрзана ме бакна по образ, ја отклучи вратата и излезе.</p><p></p><p>Ја заклучив вратата позади неа и се потпрев на ѕидот. Помислив, дали ќе можам да го издркам сега на ова што се случи, или да заминам дома, па пак да си се потсетам на ебењево. Почекав некоја минута, и како фурија излетав од вецето, низ скалите према мојата кола. Седнав на седиштето и земав малку воздух да се смирам. Го земав мобилниот телефон, кликнав на кругчето со нејзината слика и и пишав: - Се гледаме во петок.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vecerni.kontakti, post: 373689, member: 10143"] – Знаеш дека сакам кога го земаш во грло...хахаха...- уште ја немав довршено реченицата, Бојана го лизна курот низ нејзината уста и ги залепи усните до коренот на мојот надрвен к*р. Веќе чувствував како врвот на курот се трие од нејзиното грло, тоа чувство на тапо стегање кон крајот и глетката дека се насладува ми предизвика морници низ телото. За репчето ја фатив и оттргнав малку, и повторно го зарив цел во нејзиното грло. Буквално ја ебев во уста и таа уживаше во тоа. Три, четири набивања и го извадив од неа...таа веќе земаше воздух и ја имаше онаа блажена насмевка – Вака, а, вака – ми кажа пред да се поддаде цела и да го земе повторно целиот к*р во уста. Се набиваше сама на курот, па ја менувавме играта и јас го пикав до нејзиното грло....оваа игра на кој ја води ситуцијата правеше дополнителна жештина во сето ова. Курот мој веќе пулзираше од среќа со секое набивање, со секое лижење од јазичето на главата од курот...пулсираше и јас морав да го контролирам темпото за да не се испразнам цел во нејзината уста. Во очите и се гледаше дека е гладна за к*р, а јас бев тој што и дозираше колку ќе добие. Го извадив од неа, сеуште држејќи ја за репчето од косата...- Полека, ќе свршам. На мојата „мака“ таа само одговори -Ако, сврши – и пак се насмевна чекајќи да и го набијам курот во грлото. – Нема да поминеш туку така со пушење....стани, соблечи ги пантоланите – и реков подавајќи и рака да се крене. – Еј немаме многу време за тоа...знаеш и Драган...-пак се појави тој несигурен поглед во нејзините очи. – Има доволно време, и знам дека ти се е*е...сакаш да те натртам и да те е**м сега? – јас наспроти нејзе доста сигурно го реков тоа. Прашањето веројатно беше реторичко, или можеби двајцата веќе го знаевме одговорот. Бојана полека ги откопча пантолоните, а мојата рака веќе се најде на нејзините гаќички. Под панталоните имаше облечено долги хеланки што предизвикуваше дополнителна компликација во мојата намера да стигнам до нејзината п***а. – Хахахаха, што е ова, штит против силување...- се насмеав и шеговито прокоментирав за нејзината облека. – Абе ладно е надвор, плус не мислев дека ќе го правам ова...- одговори додека ги тегнеше панталоните со хеланките надолу по нејзините нозе. Ги остави гаќичките на нејзе додека остатокот го остави да биде околу нејзините глуждови. Нејзините бели нозе како да осетија олеснување дека се ослободиле од стегите од претходно, а на нејзините гаќички се гледаше влажна флека од соковите од нејзината п***а. Пак ја протнав раката во гаќичките и ја осетив колку беше влажна нејзината п***а. Со брз потег ги симнав надолу, и ја свртев Бојана кон ѕидот. Таа ја прифати мојата сугестија, ги рашири нозете колку што можеше со целата облека на нив, се наведна малку и се сврте кон мене – Вака, а...ајде...- ми рече и се насмевна. Знаев дека го чекаше ова, и се гледаше на лицете дека сака да го добие мојот к*р во нејзината п***а. Потклекнав малку и во пикнав во влажната п***а. Се лизна внатре како добредојден гостин во топол дом. – Аааааахххххх – застенка таа со привиден шепот, додека јас испуштав звуци на задоволство. Мојот к*р се лизгаше во најзината п***а, напред назад. Го набивав како да немам видено п***а сто години, незаситно како да можеше уште повеќе да влезе навнатре. Бојана ги следеше движењата на моето набивање и со нејзиниот газ се удираше од мене. Шлап...шлап...шлап...двајцата се набивавме еден од друг како да ќе нема утре. Таа одвреме навреме се вртеше да ме погледне додека јас ја ебев. – Ти фалеше ова -и реков кога ни се сретнаа погледите, а таа само промумла – мхммммм, аааааа- и со очите сакаше да каже дека ужива во секое набивање на мојот к*р во нејзината топла п***а. Поминав со палецот низ средината на нејзиниот газ, и се задржав на нејзиното чмарче. Го знаев ова мало дупче многу добро, го затрив малку и се потсетив на моментите кога го ширев со мојот к*р, и тоа ми правеше уште повеќе возбуда додека пичката ја полнев со курот. – Му го даваш да го е*е? – ја прашав безобразно, наплив на љубомора и задоволство ми наврија дека некој (не го знам дечкото искрено) мисли дека има слатка вереница, а јас му ја е**м натртена на 20тина метри од него. Пак ни се сретнаа погледите, само овој пат таа панично одговори – Не, аааааххххх, не сме дошле до тоа – и проба да го скрие погледот од мене. Ја грабнав за косата со мојата друга рака и и го свртев лицето кон мене за повторно да ни се пресретнат погледите. Се гледавме во очи додека се набивавме еден во друг. Тој поглед на курвинско задоволство во нејзините нашминкани темно кафени очи правеше курот да ми пулсира од задоволство додека лизгаше низ нејзината п***а. – Пикни го прстот внатре – ми прошепоти, со намера како да беше наредба. Бојана знаеше да биде некогаш директна , ретко го правеше тоа, обично оставаше јас да ја водам играта, но кога го правеше јас бев само нем следач на нејзините потреби. Со едната рака тегнејќи ја за нејзината коса, а до палецот на другата рака веќе влезен во нејзиното чмарче го набивав мојот к*р во нејзината п***а. Ритмично го внесував курот во пичката, додека го повлекував палецот од нејзиниот газ, и после пак обратно. Ја ебев со курот, со палецот и со мојот ум, ја ебев како што заслужуваше да биде ебена сега. Убрзував, набивајќи ја со жештина и во пичката и во газот, а погледите ни беа заклучени додека се ебевме. Нагло ја оттргна главата и косата од мојата рака и се прилепи кон ѕидот. Ја осетив дека оди кон крајното задоволство...и како вол го набивав курот во гладната п***а, а палецот беше забиен во нејзиното пулсирачко чмарче. На прстот осеќав како чмарчето го стега во нехармонизирани пулсеви. Газот и се затресе на два пати, пред да почнат нозете да и се тресат како да ја оплива ладна вода. – Ииии, ааааххххххх...ахххххх- изусти, пробувајќи да не биде гласна во нејзиното свршување, додека се измолкнуваше од мојот к*р. Ја оставив, да избега кон ѕидот кон кој беше потпрена. По неколку мигови, се сврте кон мене и изусти набрзина – Извини, ама веќе ептен ми е осетлива- со поглед кој кажуваше дека е изебана како што сака. – Ок е...- реков, се доближив и ја грабнав за косата додека ја бакнав јако. Го прифати бакнежот како олеснување, додека со едната рака ми го фати надрвениот к*р. Ја повлеков за косата кон курот, во јасна намера што сакам да прави. Бојана веќе знаеше дека ќе биде наранета со к*р, и се спушти доле додека го имаше погледот фиксиран за моите очи. Го лапна курот до крај, неколку пати вадејќи го и ставајќи го внатре во нејзината уста. Додека го набиваше, со јазикот го притискаше оддолу курот, а знаеше дека тоа посебно ме пали. – Штета што си на работа, инаку ќе те испрскав на лицето – и реков во целиот жар на пушењето. – Не, сега те молам сериозно немој, ќе ми се растури шминката, ок – ме замоли додека го извади курот од устата, и пак цел го набута до крај. Како што ја држев за косата така ја притиснав нејзината глава кон мене пикајќи го курот се подлабоко. Ја ебев пак во нејзината уста. – Епа тогаш ќе голташ до крај – и реков додека јако го набивав во нејзиното грло. Од клечешка позиција, со к*р во уста, ме погледна со некакво олеснување дека сум се согласил на нејзините барања и само промумла – мхмммммм- и се препушти да биде ебена во уста по ритамот кој што јас го диктирав. Сето тоа како да ми даде дозвола дека јас треба да го завршам ова, го набивав неколу пати, чувствувајќи дека со главичката на курот притискам во нејзиното грло. Ме обви чувство на дополнителна енергија, на очекување на вулкан што ќе експлодира од мене, и ја притиснав нејзината уста кон коренот на курот. – Еве, ме – реков, додека низ јајцата, низ курот ишприцав во феноменалната уста на Бојана. Сеуште ја држев припоена кон мене, додека свршував во нејзиното грло. Кога веќе осетив дека веќе не може Бојана да прими, ја ослободив од стегата и оставив да се отргне. Таа само се помести наназад и остави и остатокот од спермата да и истече во устата. Јас бев целосно обземен од свршувањето, од шприцањето, од ебењето на оваа примерна, мирна, девојка. Погледите повторно ни се сретнаа, јас со мојот блажен поглед, а она со поглед кој кажуваше дека е задоволна од работата која ја направила. – Ти беше добро?- полусрамежливо ме праша, додека стануваше и ги натегнуваше хеланките и панталаните - Мхм – реков, додека и јас се облакав – Добро е***е – уште недоречен видов дека таа се насмеа со нејзината слатка насмевка, како одобрување на она што го кажав. Наеднаш дополнителна храброст и безобразлук ме облеа и и кажав – Во петок ќе дојдам пак, само те молам облечи нешто што лесно се соблака, ова денес само проблеми ни направи – ја погледнав, и видов дека сака нешто да каже со нејзиниот паничен поглед, и продолжив – само тогаш ќе ти го изебам и газето, денес ми избега, ама во петок ќе го натртам – одлучно завршив и се насмеав кон неа. Бојана панично се насмеа и ми одговори – Како не, не прави глупости. Не може. Ајде јас ќе излезам, морам да одам. А ти излези за некоја минута, да не не начека некој – и веќе скоро задишана и убрзана ме бакна по образ, ја отклучи вратата и излезе. Ја заклучив вратата позади неа и се потпрев на ѕидот. Помислив, дали ќе можам да го издркам сега на ова што се случи, или да заминам дома, па пак да си се потсетам на ебењево. Почекав некоја минута, и како фурија излетав од вецето, низ скалите према мојата кола. Седнав на седиштето и земав малку воздух да се смирам. Го земав мобилниот телефон, кликнав на кругчето со нејзината слика и и пишав: - Се гледаме во петок. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom