Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Achernar" data-source="post: 353146" data-attributes="member: 3190"><p>Беше тоа неколку дена пред нова година. Не беше многу студено. Ноќите беа свежи и меки, совршено ги осветлуваа декорираните излози, кафеани, кафичи, шминки, раскошни фенси женски облеки (кој ги е*е машките) и се што можеше да ја обои ноќта беше распрснато насекаде. Во очите сето тоа шаренило ми ги ширеше гладните зеници. Глад за женска крв. Јас како и секогаш облечен во црно како демон, со светли очи, по покана се јавив на роденденот кај блиска другарка. Доста од луѓето ги познавав, но доста и не, честитавме како што е редот, и фативме затемнет дел од амбиентот каде џускаа неколку девојки. Застанав до нив и нарачав дупла вотка, ја испив на екс, ми требаше опуштање, нарачав уште една дупла, ја испив на екс, замижав на кратко, и почнав да ја чувствувам таа добро позната топлина насекаде низ телово која ми беше потребна инстантно, ги отворив очите и почнав спонтано да се нишам заведен од музиката. После некое време се вжешти атмосверата и скоро сите беа станати на нозе, така занесен одеднаш се појави таа точно пред мене, играше заводливо со рамениците, гледајќи ме во очите, со нејзините дупли очи, носеше наочари, со црни рамки, така мачкести, го симнав погледот кон нејзините нозе покриени со бели чипкасти хулахопки, за да го кренам нагоре преку нејзиниот црвен фустан, деколтето со солидни цицки, до очите, таа добро знаеше што правам, и се насмевна, се насмевнав и јас. И шепнав, како си, ми рече добро, ме праша убаво ти е, и реков, со тебе, и така продолживме неврзани муабети, не ни беа важни, допаѓањето, алкохолот и музиката беа се што ни беше потребно, го осеќаш тоа брате, не е некоја филозофија. Привршуваше роденденот и требаше да си одиме, и шепнав, ќе си одиш дома, ми рече, не ќе одам со тебе, кај сакаш да одиш ја прашав, продолживме во некој локал и зафативме сепаре, нарачавме уште по некоја пијачка, така седнати еден до друг во суштина преоѓаш во фазата паун кога ги шириш крилјата да ја импресионираш, се доближуваш повеќе со усните, образите, насмевките, и имаш миг кога посебно се судираат погледите и настапува тој ебачки прв бакнеж кој секогаш е најубав, за мене нормално, не мислев на тебе што го читаш текстот, можеби тебе ти се допаѓа тој последниот или оној кога бакнуваш мртовец во ладно чело. Нејсе, после бакнежот станавме да играме на музиката, ноќта беше млада, знам наоколу имаше огледала и уживавме гледајќи се во нив дур се бакнувавме и мазевме со прстите по контурите на телата. Тоа беше интересна симбиоза на црната и црвената боја, за момент замислив дека сум на трибините и навивам за вардар, толку бев исполнет. Почнаа сентишите и знаевме дека ќе треба да си одиме, а секогаш е така, кога ти е многу јако, јеби га те брка работното време иако беше два, три часот по полноќ, мислиш ноч постои за тебе. Излеговме од локалот и тргнавме кон нејзината дома, беше тоа постара зграда во близина на центарот. Се качив со неа до вратата од нејзиниот дом и ја потпрев на ѕидот до вратата, и почнав да ја бакнувам, се потргна и рече, што ако излезе некој од моите, што ќе речат, не одговорив ништо и продолжив да ја бакнувам, ја стегнав силно за бутините и почнав да и го лижам вратот, цицките, и го поткренав фустанот и ги спуштив гаќите до надколеници, ми рече немој, не реков ништо, го откопчав патентот и го извадив, тогаш се испаничи и ме оттурна, немаме кондом рече, во паника ги навлече гаѓите и клекна да го земе во уста, како што беше доста свежо во ходникот, можев да ги почувствувам силно движењата на нејзиниот врел јазик, таа добро знаеше што прави, а мене не ми требаше многу за кулминација, ја зграпчив за косата и не го ивадив, во неколку млаза и ја наполнив устата и силно воздивнав. Таа стана со раката преку уста ме погледна и влезе во станот. А мене што ми беше толку добро, седнав на скалите пред зграда и запалив цигара, знаеш со онаа блажена насмевка, као где си царе. Така дур гореше цигарата размислував за ноќта, како се појави она, како флертувавме, моментот на првиот бакнеж, мирисот нејзин, насмевките, жими мајка на тоа мислев, во глава ми поминуваа само млазовите во нејзината уста. Ми беше девојка некое време, прекрасна личност, прва мачка, и благодарам за сите мигови поминати заедно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Achernar, post: 353146, member: 3190"] Беше тоа неколку дена пред нова година. Не беше многу студено. Ноќите беа свежи и меки, совршено ги осветлуваа декорираните излози, кафеани, кафичи, шминки, раскошни фенси женски облеки (кој ги е*е машките) и се што можеше да ја обои ноќта беше распрснато насекаде. Во очите сето тоа шаренило ми ги ширеше гладните зеници. Глад за женска крв. Јас како и секогаш облечен во црно како демон, со светли очи, по покана се јавив на роденденот кај блиска другарка. Доста од луѓето ги познавав, но доста и не, честитавме како што е редот, и фативме затемнет дел од амбиентот каде џускаа неколку девојки. Застанав до нив и нарачав дупла вотка, ја испив на екс, ми требаше опуштање, нарачав уште една дупла, ја испив на екс, замижав на кратко, и почнав да ја чувствувам таа добро позната топлина насекаде низ телово која ми беше потребна инстантно, ги отворив очите и почнав спонтано да се нишам заведен од музиката. После некое време се вжешти атмосверата и скоро сите беа станати на нозе, така занесен одеднаш се појави таа точно пред мене, играше заводливо со рамениците, гледајќи ме во очите, со нејзините дупли очи, носеше наочари, со црни рамки, така мачкести, го симнав погледот кон нејзините нозе покриени со бели чипкасти хулахопки, за да го кренам нагоре преку нејзиниот црвен фустан, деколтето со солидни цицки, до очите, таа добро знаеше што правам, и се насмевна, се насмевнав и јас. И шепнав, како си, ми рече добро, ме праша убаво ти е, и реков, со тебе, и така продолживме неврзани муабети, не ни беа важни, допаѓањето, алкохолот и музиката беа се што ни беше потребно, го осеќаш тоа брате, не е некоја филозофија. Привршуваше роденденот и требаше да си одиме, и шепнав, ќе си одиш дома, ми рече, не ќе одам со тебе, кај сакаш да одиш ја прашав, продолживме во некој локал и зафативме сепаре, нарачавме уште по некоја пијачка, така седнати еден до друг во суштина преоѓаш во фазата паун кога ги шириш крилјата да ја импресионираш, се доближуваш повеќе со усните, образите, насмевките, и имаш миг кога посебно се судираат погледите и настапува тој ебачки прв бакнеж кој секогаш е најубав, за мене нормално, не мислев на тебе што го читаш текстот, можеби тебе ти се допаѓа тој последниот или оној кога бакнуваш мртовец во ладно чело. Нејсе, после бакнежот станавме да играме на музиката, ноќта беше млада, знам наоколу имаше огледала и уживавме гледајќи се во нив дур се бакнувавме и мазевме со прстите по контурите на телата. Тоа беше интересна симбиоза на црната и црвената боја, за момент замислив дека сум на трибините и навивам за вардар, толку бев исполнет. Почнаа сентишите и знаевме дека ќе треба да си одиме, а секогаш е така, кога ти е многу јако, јеби га те брка работното време иако беше два, три часот по полноќ, мислиш ноч постои за тебе. Излеговме од локалот и тргнавме кон нејзината дома, беше тоа постара зграда во близина на центарот. Се качив со неа до вратата од нејзиниот дом и ја потпрев на ѕидот до вратата, и почнав да ја бакнувам, се потргна и рече, што ако излезе некој од моите, што ќе речат, не одговорив ништо и продолжив да ја бакнувам, ја стегнав силно за бутините и почнав да и го лижам вратот, цицките, и го поткренав фустанот и ги спуштив гаќите до надколеници, ми рече немој, не реков ништо, го откопчав патентот и го извадив, тогаш се испаничи и ме оттурна, немаме кондом рече, во паника ги навлече гаѓите и клекна да го земе во уста, како што беше доста свежо во ходникот, можев да ги почувствувам силно движењата на нејзиниот врел јазик, таа добро знаеше што прави, а мене не ми требаше многу за кулминација, ја зграпчив за косата и не го ивадив, во неколку млаза и ја наполнив устата и силно воздивнав. Таа стана со раката преку уста ме погледна и влезе во станот. А мене што ми беше толку добро, седнав на скалите пред зграда и запалив цигара, знаеш со онаа блажена насмевка, као где си царе. Така дур гореше цигарата размислував за ноќта, како се појави она, како флертувавме, моментот на првиот бакнеж, мирисот нејзин, насмевките, жими мајка на тоа мислев, во глава ми поминуваа само млазовите во нејзината уста. Ми беше девојка некое време, прекрасна личност, прва мачка, и благодарам за сите мигови поминати заедно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom