Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solange" data-source="post: 347160" data-attributes="member: 6731"><p>Случај на заменет идентитет...</p><p></p><p>Мислев дека еден романтичен викенд во Париз, за мене и за мојата сопруга ке ги измени работите во бракот кои со текот на времето станаа ладни и скоро неподносливи. И дека тоа ке ни помогне на двајцата да ја обновиме љубовта која некогаш ја делевме но како по некое непишано правило, работите никогаш не излегуваат како што си планираш.</p><p>Таа почна да се намќори и да се жали уште пред да се качиме на авионот за Париз и послем тоа што ме посрамоти неколку пати на самиот аеродром и во авионот а и во хотелот кога пристигнавме расправајки се со персоналот и барајки причина за нејзината нерасположеност и депресија, навистина ми премина преку глава се.</p><p>Излетав од хотелската соба и решив да го истражувам Париз соло...</p><p>Сеуште видно погоден од последната кавга што ја имавме, појдов по уличките...така лутајки без некоја цел, подзастанувајки на момент пред некои од модните излози, жалејки се самиот себеси во мислите...не дека нешто гледав висока мода по излозите.</p><p>Во тој момент кога во еден од излозите зјапав, здогледав силуета на една многу убава жена на нејзини 27 години како се приближува зад мене...</p><p></p><p>Дејвид ! (свика таа) ...Што правиш ти во Парис, лелеее ама е мал светот !</p><p></p><p>Само што сакав да кажам дека не се викам така...ама, таа ме прегрна моментално и ме бакна набрзина во усните, не престанувајки да збори и целата во познатата женска еуфорија преплавена со нежни чуства...како река некоја ми надојде и ме преплави со емоции, зборови, бакнежи и гушкање, додека во очите го имаше оној познат женски сјај кога жената е фасцинирана и заљубена во мажот...и мене ми се виде тоа преслатко па си премолчев.</p><p></p><p>Абе не сум те видела скоро пет години, како си ти ?</p><p>Добар(и се насмевнав)...добар, фала како си ти?</p><p></p><p>Нема да поверуваш, пто ми се случи послем Чикаго...сега сум еден од најбараните и најуспешни модели овдека во Париз(кажувајки го сето тоа низ смеја)...навистина успејав во кариерата, ти одекогаш ми велеше дека ке успејам.</p><p></p><p>Да, верував во тебе...(помумлав на брзинка).</p><p></p><p>Каде си тргнал...ајде со мене да го видиш мојот апартмент, во една стара зграда е ама е преубаво уреден одвнаре...ти одсекогаш викаше дека јас правам најдобро кафе во Чикаго...епа сека јас и во Париз правам најдобро кафе, ајде...не е далеку зад аголот на улицава е.</p><p></p><p>Ме повлече за раката и јас тргнав по нејзе...</p><p>На пат, поминувавме покрај еден диско бар и јас на момент застанав затоа што ми се допаадна музиката...</p><p></p><p>Сакаш да влеземе, Дејви?</p><p>Ме повлече и се спуштивме низ полутемните скали кон подрумт од каде пто доаѓаше музиката.</p><p>На самито влез во соблекувалната таа го остави својот капут и јас ја оставив кожната јакна и кога таа ме фати повторно за рака за да влеземе конечно, неможев да си поверувам на очиве кога го здогледав нејзиното прекрасно тело од позади и нејзините совршени облини кои што завршуваа со црвена мини сукњичка...</p><p></p><p>Нова нумера започна и ние почнавме да играме на прегласната музика која пто не дозволување никаков разговор во тие моменти.</p><p>Во еден момент таа се приближи толку блиску до мене, ме прегрна и јас го осетив треперењето на нејзиното разиграно тело додека ми ги приближи усните нејзини и започна да ми го грицка нежно и бакнува левото уво...</p><p>Доживејав инстант ерекција...</p><p>И како прегрнати блиску еден до друг танцувавме на некоја латино мелодија во гужвата од луге можев да почуствувам дека таа ме осети дека сум во потполна ерекција и во еден момент се припи толку блиску до мене што можев да и по почуствувам нејзиниот топол здив помешан со аромата на нејзиното тело и парфемот кој полека се чини дека изветрејал од крајот на денот...</p><p>Во тој момент очите но се спретнаа и во нив се беше кажано...</p><p>Ме залапа онака лакомо со страст и ми го напика нејзиниот топол разигран јазик додека ја осетив дека притиска со нејзините раце окулу мојот врат со лесна тежина...како да сакаше да каже...легни ме губам контрола, нозете не ме држат повеке.</p><p>Ја спуштив едната рака и додека така игравме во гужвата од луге и полумрачната атмосфера прилепени еден до друг, дискретно и полека со среднот прст и брцнав под мини сукњичето...пикајки и го нежно и полека со ротациони покрети во внатрешноста на тесното и навлажнето пиче нејзино.</p><p>И така продолживме да се нишаме во ритмот на песната, стоејки во место.</p><p></p><p>Ајде одиме...ми кажа на паузата помеѓу следната песна...</p><p></p><p>Тргнавме накај нејзиниот стан. Нагоре во лифтот таа ме праша ...</p><p>Не ми кажа, како тебе животот те третира? Се ожени ли? Деца?</p><p></p><p>Јас само на кратко ја погледнав во очите и одговорив.</p><p>Да, оженет сум...ама не во моментов.</p><p></p><p>Се насмеја и ме залапа повторно ставајки ги рацете околу мојот врат повторно, додека се отвараше вратата од ливтот кој гледаше само на една врата од стан на кој што стоеше нејзиното име напишано...Дакота...</p><p>Си помислив, вистинско име за модел во Париз.</p><p></p><p>Незнам ни како се најдовме во спалната нејзина фрлајки ги сите алишта од нас по патот...</p><p></p><p>Клекнав на колена на креветот а таа те отбутна за да се полегнам на грб...и потоа се сврте со главата накај мојот набрекнат к*р во полуклекната положба со едната нога сервирајки ми ја нејзината избричена п***а на усните...полека додека ми го земаше од рака во уста и полека подигајки се и спушталки се на мојот исплазен јазик нагоре...</p><p>[ATTACH=full]27554[/ATTACH] [ATTACH]27554[/ATTACH]</p><p></p><p>Станав се подпрев на креветот а таа доползе до моето меѓуножје и почна да ми ги меси јајцата...и да ги игра од доле нагоре -сладолед</p><p>[ATTACH=full]27556[/ATTACH]</p><p></p><p>Во еден момент...почна да дише се потешко и потешко и изусти со стисната долна усна со забите и замаглен поглед...</p><p>Неможам повеке...дај ми го...стави го...</p><p></p><p>Седна на мене и започна да меша така добро што мислам дека ми се сврте на момент додека и ги грабав цицките стискајки и ги пупките стврднати во исто време како некое дете гладно ...ставајки ги во уста едната па другата...додека таа буквално ме јаваше како некоја луда ебачица.</p><p></p><p>[ATTACH=full]27557[/ATTACH]</p><p></p><p>Осетив дека скоро ке свршам и сакав да потрае повеке затоа што беше совршено, и затоа се подигнав и без да и го оздемам ја сменивеме позата...се најдов зад нејзе и ја прегрнав целата и се припив како кебе околу нејзиното тело...додека продолжив со пенетрација на сец...го вадев полека а го набивав секавично и до даска...</p><p></p><p>Во тој момент таа стенкајки извика...</p><p>Дај ми го...дај ми...дај...сакам од позади...стави го...</p><p></p><p>Се напучи исрфлајки го совршеното крушковидно газе накај мене од коа јасно можеше да се види резултатот на нејзината желба...како и до колку беше влажна помеѓу нозете, оставајки ми и на мене влажен печат на колената мои кои од нејзиното возбудено дишење се осетија како свеж ветер...</p><p>Сетоа тоа направи да добијам сила и да го вратам наназад...да не ејакулирам...</p><p></p><p>Го земав во рака, го протресов лизгајки и го на газето малце и го нацелив кон нејзиното пиче...и го напикав онака идиотски до крај во исто време стискајки ја за буткиците накај мене...вадејки го од пичето и ставајки и го полека во газе, па повторно ва пичето назад...и на моменти држејки го наназад и вртејки го со кружни покрети додека и беше внатре во пичето...</p><p>[ATTACH=full]27558[/ATTACH]</p><p></p><p>Мислам дека се збудали...</p><p>Се сврте и ме бутна повторно на креветот овој пат набивајки се на него свртена со газето накај мене...</p><p>Го играше како на родео...диво и во збеснат транс...</p><p></p><p>[ATTACH=full]27559[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Покретите и станаа се побрзи а ударот на нејзиното цело тело на мојот к*р се поинтензивен...</p><p>Мислев ке полудам да не... во еден момент ми ги грабна рацете додека се набиваше...ги стисна и ми кажа...</p><p></p><p>Готова сум ...готова...леле човече, ти го осеќам како се дуе во мене...како ми иде...ајде...полни ме со врела сперма, целата дај ми дај...ајде....АААААААААААААААААА...</p><p></p><p>Двајцата свршивме заедно.</p><p>Што и не е до толку лошо кога се работи за еротска прикаскаааааааааа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solange, post: 347160, member: 6731"] Случај на заменет идентитет... Мислев дека еден романтичен викенд во Париз, за мене и за мојата сопруга ке ги измени работите во бракот кои со текот на времето станаа ладни и скоро неподносливи. И дека тоа ке ни помогне на двајцата да ја обновиме љубовта која некогаш ја делевме но како по некое непишано правило, работите никогаш не излегуваат како што си планираш. Таа почна да се намќори и да се жали уште пред да се качиме на авионот за Париз и послем тоа што ме посрамоти неколку пати на самиот аеродром и во авионот а и во хотелот кога пристигнавме расправајки се со персоналот и барајки причина за нејзината нерасположеност и депресија, навистина ми премина преку глава се. Излетав од хотелската соба и решив да го истражувам Париз соло... Сеуште видно погоден од последната кавга што ја имавме, појдов по уличките...така лутајки без некоја цел, подзастанувајки на момент пред некои од модните излози, жалејки се самиот себеси во мислите...не дека нешто гледав висока мода по излозите. Во тој момент кога во еден од излозите зјапав, здогледав силуета на една многу убава жена на нејзини 27 години како се приближува зад мене... Дејвид ! (свика таа) ...Што правиш ти во Парис, лелеее ама е мал светот ! Само што сакав да кажам дека не се викам така...ама, таа ме прегрна моментално и ме бакна набрзина во усните, не престанувајки да збори и целата во познатата женска еуфорија преплавена со нежни чуства...како река некоја ми надојде и ме преплави со емоции, зборови, бакнежи и гушкање, додека во очите го имаше оној познат женски сјај кога жената е фасцинирана и заљубена во мажот...и мене ми се виде тоа преслатко па си премолчев. Абе не сум те видела скоро пет години, како си ти ? Добар(и се насмевнав)...добар, фала како си ти? Нема да поверуваш, пто ми се случи послем Чикаго...сега сум еден од најбараните и најуспешни модели овдека во Париз(кажувајки го сето тоа низ смеја)...навистина успејав во кариерата, ти одекогаш ми велеше дека ке успејам. Да, верував во тебе...(помумлав на брзинка). Каде си тргнал...ајде со мене да го видиш мојот апартмент, во една стара зграда е ама е преубаво уреден одвнаре...ти одсекогаш викаше дека јас правам најдобро кафе во Чикаго...епа сека јас и во Париз правам најдобро кафе, ајде...не е далеку зад аголот на улицава е. Ме повлече за раката и јас тргнав по нејзе... На пат, поминувавме покрај еден диско бар и јас на момент застанав затоа што ми се допаадна музиката... Сакаш да влеземе, Дејви? Ме повлече и се спуштивме низ полутемните скали кон подрумт од каде пто доаѓаше музиката. На самито влез во соблекувалната таа го остави својот капут и јас ја оставив кожната јакна и кога таа ме фати повторно за рака за да влеземе конечно, неможев да си поверувам на очиве кога го здогледав нејзиното прекрасно тело од позади и нејзините совршени облини кои што завршуваа со црвена мини сукњичка... Нова нумера започна и ние почнавме да играме на прегласната музика која пто не дозволување никаков разговор во тие моменти. Во еден момент таа се приближи толку блиску до мене, ме прегрна и јас го осетив треперењето на нејзиното разиграно тело додека ми ги приближи усните нејзини и започна да ми го грицка нежно и бакнува левото уво... Доживејав инстант ерекција... И како прегрнати блиску еден до друг танцувавме на некоја латино мелодија во гужвата од луге можев да почуствувам дека таа ме осети дека сум во потполна ерекција и во еден момент се припи толку блиску до мене што можев да и по почуствувам нејзиниот топол здив помешан со аромата на нејзиното тело и парфемот кој полека се чини дека изветрејал од крајот на денот... Во тој момент очите но се спретнаа и во нив се беше кажано... Ме залапа онака лакомо со страст и ми го напика нејзиниот топол разигран јазик додека ја осетив дека притиска со нејзините раце окулу мојот врат со лесна тежина...како да сакаше да каже...легни ме губам контрола, нозете не ме држат повеке. Ја спуштив едната рака и додека така игравме во гужвата од луге и полумрачната атмосфера прилепени еден до друг, дискретно и полека со среднот прст и брцнав под мини сукњичето...пикајки и го нежно и полека со ротациони покрети во внатрешноста на тесното и навлажнето пиче нејзино. И така продолживме да се нишаме во ритмот на песната, стоејки во место. Ајде одиме...ми кажа на паузата помеѓу следната песна... Тргнавме накај нејзиниот стан. Нагоре во лифтот таа ме праша ... Не ми кажа, како тебе животот те третира? Се ожени ли? Деца? Јас само на кратко ја погледнав во очите и одговорив. Да, оженет сум...ама не во моментов. Се насмеја и ме залапа повторно ставајки ги рацете околу мојот врат повторно, додека се отвараше вратата од ливтот кој гледаше само на една врата од стан на кој што стоеше нејзиното име напишано...Дакота... Си помислив, вистинско име за модел во Париз. Незнам ни како се најдовме во спалната нејзина фрлајки ги сите алишта од нас по патот... Клекнав на колена на креветот а таа те отбутна за да се полегнам на грб...и потоа се сврте со главата накај мојот набрекнат к*р во полуклекната положба со едната нога сервирајки ми ја нејзината избричена п***а на усните...полека додека ми го земаше од рака во уста и полека подигајки се и спушталки се на мојот исплазен јазик нагоре... [ATTACH=full]27554[/ATTACH] [ATTACH]27554[/ATTACH] Станав се подпрев на креветот а таа доползе до моето меѓуножје и почна да ми ги меси јајцата...и да ги игра од доле нагоре -сладолед [ATTACH=full]27556[/ATTACH] Во еден момент...почна да дише се потешко и потешко и изусти со стисната долна усна со забите и замаглен поглед... Неможам повеке...дај ми го...стави го... Седна на мене и започна да меша така добро што мислам дека ми се сврте на момент додека и ги грабав цицките стискајки и ги пупките стврднати во исто време како некое дете гладно ...ставајки ги во уста едната па другата...додека таа буквално ме јаваше како некоја луда ебачица. [ATTACH=full]27557[/ATTACH] Осетив дека скоро ке свршам и сакав да потрае повеке затоа што беше совршено, и затоа се подигнав и без да и го оздемам ја сменивеме позата...се најдов зад нејзе и ја прегрнав целата и се припив како кебе околу нејзиното тело...додека продолжив со пенетрација на сец...го вадев полека а го набивав секавично и до даска... Во тој момент таа стенкајки извика... Дај ми го...дај ми...дај...сакам од позади...стави го... Се напучи исрфлајки го совршеното крушковидно газе накај мене од коа јасно можеше да се види резултатот на нејзината желба...како и до колку беше влажна помеѓу нозете, оставајки ми и на мене влажен печат на колената мои кои од нејзиното возбудено дишење се осетија како свеж ветер... Сетоа тоа направи да добијам сила и да го вратам наназад...да не ејакулирам... Го земав во рака, го протресов лизгајки и го на газето малце и го нацелив кон нејзиното пиче...и го напикав онака идиотски до крај во исто време стискајки ја за буткиците накај мене...вадејки го од пичето и ставајки и го полека во газе, па повторно ва пичето назад...и на моменти држејки го наназад и вртејки го со кружни покрети додека и беше внатре во пичето... [ATTACH=full]27558[/ATTACH] Мислам дека се збудали... Се сврте и ме бутна повторно на креветот овој пат набивајки се на него свртена со газето накај мене... Го играше како на родео...диво и во збеснат транс... [ATTACH=full]27559[/ATTACH] Покретите и станаа се побрзи а ударот на нејзиното цело тело на мојот к*р се поинтензивен... Мислев ке полудам да не... во еден момент ми ги грабна рацете додека се набиваше...ги стисна и ми кажа... Готова сум ...готова...леле човече, ти го осеќам како се дуе во мене...како ми иде...ајде...полни ме со врела сперма, целата дај ми дај...ајде....АААААААААААААААААА... Двајцата свршивме заедно. Што и не е до толку лошо кога се работи за еротска прикаскаааааааааа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom