Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Glorija" data-source="post: 289742" data-attributes="member: 3581"><p>...Се разбуди два часа по полноќ. Го зема телефонот и напиша-Те посакувам ,сакам ноќва да дивеам со тебе.</p><p>Не очекуваше одговор.Влезе да се истушира за да ја олади страста која дивееше во неа. Завиткана во бањарка погледна кон мобилниот. Имаше порака-Дојди, земи ме ако сакаш.</p><p>Набрзина се облече, му прати уште една порака да ја чека за 15 минути пред зграда. Возеше како луда низ пустите улици. Тој беше на спротивната страна од градот. Веќе ја чекаше. Неговите очи сјаеа на полната месечина.</p><p>Кај си несреќо моја-ја поздрави. Како излезе, што кажа?</p><p>Таа се насмеа ѓаволесто и одговори-Службено, хитно ме бараат.Народот повикува.</p><p>А ти?-му возврати на прашањeтo.</p><p>Исто. Во лагите сме исти. Само мајка ми се загрижи зашто ноќва имам повеќе вино во себе. Вози било каде-и нареди..</p><p>Таа послушно возеше додека ја милуваше по вратот.Дојдоа до старата куќа. Куќата на љубовта. Полека ја отворија железната врата. Кучињата лаеја од околните дворови. Се мушнаа како крадци. Мирисаше на мувла и лаванда помешано со застоен воздух.</p><p>Таа ги запали свеќите, го донесе виното кое го оставија недопиено од последната средба. Тој пушти некоја плоча од Пинк Флојд на стариот грамофон.</p><p>Ја турна на креветот и и ги скина гаќичките во еден потег. Ја зари главата во нејзиното меѓуножје играјќи со јазикот со клиторисот. Го лижеше, шмукаше, грицкаше,, додека таа вриштеше од страст. Имаше вкус на диња. Потоа влезе во неа. Нејзината вагина ја чувствуваше како наизменично се стега. Го обожуваше чувството кое го имаше кога таа потполно му се предаваше,безгранично, безрезервно,,владееше со неа.. Се губеше во него, имаше забеган поглед. Плачеше и се смееше во исто време. Веќе беше пијан кога ја зграпчи за косата и и ја турна главата доле,набивајќи го пенисот до грлото. Колку гладно го прими, не можеше да верува на очите! Нејзините полни усни шетаа по него, со врвот на јазикот поминуваше на најосетливите делови од главичот, го всмукуваше како вакуум..потоа ги употреби рацете и го доведе до ерупција. Прскаше насекаде по нејзината фаца. Тој стенкаше од задоволство.</p><p>Несреќо моја-процеди низ заби.</p><p>Ја гушна цврсто како што само тој знаеше.</p><p>Во темнината два пара очи солзеа.</p><p>Зората зазоруваше.Небото добиваше портокалова боја.Таа го љубеше по целото тело. Од прстите на стопалата, препоните, стомакот,брадавиците,вратот , лицето, очите, челото, рацете. Од бакнежите имаше ерекција.</p><p>Што правиш? Облекувај се -рече.Со тебе нема крај. И крајот и почетокот е во тебе.</p><p>Само очите твои душата ми ја полнат-таа прошепоти.</p><p>Двајцата се изгубија во зората како ништо да не се случило.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Glorija, post: 289742, member: 3581"] ...Се разбуди два часа по полноќ. Го зема телефонот и напиша-Те посакувам ,сакам ноќва да дивеам со тебе. Не очекуваше одговор.Влезе да се истушира за да ја олади страста која дивееше во неа. Завиткана во бањарка погледна кон мобилниот. Имаше порака-Дојди, земи ме ако сакаш. Набрзина се облече, му прати уште една порака да ја чека за 15 минути пред зграда. Возеше како луда низ пустите улици. Тој беше на спротивната страна од градот. Веќе ја чекаше. Неговите очи сјаеа на полната месечина. Кај си несреќо моја-ја поздрави. Како излезе, што кажа? Таа се насмеа ѓаволесто и одговори-Службено, хитно ме бараат.Народот повикува. А ти?-му возврати на прашањeтo. Исто. Во лагите сме исти. Само мајка ми се загрижи зашто ноќва имам повеќе вино во себе. Вози било каде-и нареди.. Таа послушно возеше додека ја милуваше по вратот.Дојдоа до старата куќа. Куќата на љубовта. Полека ја отворија железната врата. Кучињата лаеја од околните дворови. Се мушнаа како крадци. Мирисаше на мувла и лаванда помешано со застоен воздух. Таа ги запали свеќите, го донесе виното кое го оставија недопиено од последната средба. Тој пушти некоја плоча од Пинк Флојд на стариот грамофон. Ја турна на креветот и и ги скина гаќичките во еден потег. Ја зари главата во нејзиното меѓуножје играјќи со јазикот со клиторисот. Го лижеше, шмукаше, грицкаше,, додека таа вриштеше од страст. Имаше вкус на диња. Потоа влезе во неа. Нејзината вагина ја чувствуваше како наизменично се стега. Го обожуваше чувството кое го имаше кога таа потполно му се предаваше,безгранично, безрезервно,,владееше со неа.. Се губеше во него, имаше забеган поглед. Плачеше и се смееше во исто време. Веќе беше пијан кога ја зграпчи за косата и и ја турна главата доле,набивајќи го пенисот до грлото. Колку гладно го прими, не можеше да верува на очите! Нејзините полни усни шетаа по него, со врвот на јазикот поминуваше на најосетливите делови од главичот, го всмукуваше како вакуум..потоа ги употреби рацете и го доведе до ерупција. Прскаше насекаде по нејзината фаца. Тој стенкаше од задоволство. Несреќо моја-процеди низ заби. Ја гушна цврсто како што само тој знаеше. Во темнината два пара очи солзеа. Зората зазоруваше.Небото добиваше портокалова боја.Таа го љубеше по целото тело. Од прстите на стопалата, препоните, стомакот,брадавиците,вратот , лицето, очите, челото, рацете. Од бакнежите имаше ерекција. Што правиш? Облекувај се -рече.Со тебе нема крај. И крајот и почетокот е во тебе. Само очите твои душата ми ја полнат-таа прошепоти. Двајцата се изгубија во зората како ништо да не се случило. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom