Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Viktor k" data-source="post: 288635" data-attributes="member: 1052"><p>Се немавме видено речиси цел месец изгорев по неа! Конечно успеавме да се видиме дотрча кон мене силно ја гушнав и почнав страсно да ја бакнувам додека рацете го галеа нејзиниот задник. Ајде да одиме сакам да те имам и реков , а таа само се насмеа. Се сместивме конечно кај нејзе дома и таа почна да изведува стриптиз ме запали потполно! Нечекав ни миг ја повлеков кон мене ја спуштив раката кон нејзината вагина која целосно беше влажна. Стави го неможам да чекам повеќе додаде таа и се впуштивме во диви секс игри додека паѓаше ноќта нежно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Viktor k, post: 288635, member: 1052"] Се немавме видено речиси цел месец изгорев по неа! Конечно успеавме да се видиме дотрча кон мене силно ја гушнав и почнав страсно да ја бакнувам додека рацете го галеа нејзиниот задник. Ајде да одиме сакам да те имам и реков , а таа само се насмеа. Се сместивме конечно кај нејзе дома и таа почна да изведува стриптиз ме запали потполно! Нечекав ни миг ја повлеков кон мене ја спуштив раката кон нејзината вагина која целосно беше влажна. Стави го неможам да чекам повеќе додаде таа и се впуштивме во диви секс игри додека паѓаше ноќта нежно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom