Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 287683" data-attributes="member: 2082"><p><em><span style="font-size: 13px">Koпнежот по тебе повторно се разбуди во мене, во мисливе..</span></em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em>..Капките од силниот дожд удираат по прозорецот, во ритамот на моите воздишки додека се топам и нежно се провлекувам низ твоите дланки.Се извивам во твоите раце кои строго веќе зазеле позиција преку мојата половина.Го обожавам овој дел од ноќта..Надвор врне, ладно е, а јас живеам од топлината на твоето тело.</em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em>Ти си над мене.Ми упатуваш поглед со твоите темни очиња кои продираат до цело мое битие, затреперувам..Само милиметри ги делат нашите усни да се спојат.Ги затворам очите и чувствувам како ми ја грицкаш долната усна, со јазичето ја влажниш и ја вшмокуваш со усните.Нежно лизгајќи ги усните до брадичето почнуваш да грицкаш и после секое грицкање нудиш бакнеж на истото место.Чувствувам како раката нежно ти лизга по мојата нога, одоздола па се` до задникот.Секаде каде што поминува остава трага, нежно грепкање на ноктите, од возбуда..Усните ти се веќе по вратот,ме грицкаш..се доближуваш до увото и шепкаш: „Сакам да влезам во тебе“..Го зграпчуваш задникот и ме припиваш до себе, нежно влегуваш во мене..до крај.</em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em>Гризам усни и ги заривам ноктите во твојот грб.Ги обвиткувам нозете околу твојата половина и чувствувам како влегуваш и излегуваш од мене..Воздивнувам, на глас.Знаеш дека не можам да се контролирам кога водиме љубов.Ги преплетувам прстите низ твојата коса и ти го спуштам главчето до градите, сакам да ги бакнуваш и лижеш со твоето јазиче.Се задржа на брадавицата, ја обиколуваше со јазичето и ги зари запчињата во неа, ја грицна..во тој момент го стави цел, до крај..ја изнуди најгласната воздишка од мене.Те гризнувам на рамо, не можам да издржам.За миг се наоѓам врз тебе.Ти ги ставам рацете над главата, те заробувам.Додека мојот задник меша врз тебе јас ги влажнам твоите усни и не ти доволувам да допираш.Но успеваш да ми избегаш со рацете, почнувам да ги чувствувам насекаде врз себе.Завршуваат на задникот, го зграпчуваш во раце и изнудуваш што побрзо мешање..Го забрзувам темпото.Ги тргаш прамените коса кои паѓаат врз градиве, сакаш да ги гледаш, да ги допираш..Не го тргаш погледот од мене..А јас го извивам телото грцкајќи ги усните и движејќи ги прстите низ косава трудејќи се да не викам толку силно..</em></p><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em>Почувствував само како топлата течност ја испушти во мене..Сврши толку силно што ме зграпчи </em></p><p><em></em></p><p><em>врз себе само за да ми ја чувствуваш топлината и да ми го запомниш мирисот.Не ти кажав но јас свршив неколку пати таа ноќ.Ниту еден пат не беше доволен за да застанам тука, сакав уште, уште и уште..Ќе речеш луда сум, а јас сум само ненаситна од тебе.</em></p><p><em></em></p><p><em>Останав да спијам покрај тебе со главата на твоите гради, чувствував дека сум твоја во целост, само твоја.Ти нежно врвеше со прстињата низ прамените од мојата коса и заспа..Се припив до тебе, те гушнав толку силно и посакав тој момент никогаш да не престане.Но зората уште еднаш ми ги уништи желбите, ти ги отвори очињата и моето долго бдеење над тебе и набљудување на твојот лик, завршија.</em></p><p>[USER=1768]@Аркантос[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 287683, member: 2082"] [I][SIZE=13px]Koпнежот по тебе повторно се разбуди во мене, во мисливе..[/SIZE] ..Капките од силниот дожд удираат по прозорецот, во ритамот на моите воздишки додека се топам и нежно се провлекувам низ твоите дланки.Се извивам во твоите раце кои строго веќе зазеле позиција преку мојата половина.Го обожавам овој дел од ноќта..Надвор врне, ладно е, а јас живеам од топлината на твоето тело. Ти си над мене.Ми упатуваш поглед со твоите темни очиња кои продираат до цело мое битие, затреперувам..Само милиметри ги делат нашите усни да се спојат.Ги затворам очите и чувствувам како ми ја грицкаш долната усна, со јазичето ја влажниш и ја вшмокуваш со усните.Нежно лизгајќи ги усните до брадичето почнуваш да грицкаш и после секое грицкање нудиш бакнеж на истото место.Чувствувам како раката нежно ти лизга по мојата нога, одоздола па се` до задникот.Секаде каде што поминува остава трага, нежно грепкање на ноктите, од возбуда..Усните ти се веќе по вратот,ме грицкаш..се доближуваш до увото и шепкаш: „Сакам да влезам во тебе“..Го зграпчуваш задникот и ме припиваш до себе, нежно влегуваш во мене..до крај. Гризам усни и ги заривам ноктите во твојот грб.Ги обвиткувам нозете околу твојата половина и чувствувам како влегуваш и излегуваш од мене..Воздивнувам, на глас.Знаеш дека не можам да се контролирам кога водиме љубов.Ги преплетувам прстите низ твојата коса и ти го спуштам главчето до градите, сакам да ги бакнуваш и лижеш со твоето јазиче.Се задржа на брадавицата, ја обиколуваше со јазичето и ги зари запчињата во неа, ја грицна..во тој момент го стави цел, до крај..ја изнуди најгласната воздишка од мене.Те гризнувам на рамо, не можам да издржам.За миг се наоѓам врз тебе.Ти ги ставам рацете над главата, те заробувам.Додека мојот задник меша врз тебе јас ги влажнам твоите усни и не ти доволувам да допираш.Но успеваш да ми избегаш со рацете, почнувам да ги чувствувам насекаде врз себе.Завршуваат на задникот, го зграпчуваш во раце и изнудуваш што побрзо мешање..Го забрзувам темпото.Ги тргаш прамените коса кои паѓаат врз градиве, сакаш да ги гледаш, да ги допираш..Не го тргаш погледот од мене..А јас го извивам телото грцкајќи ги усните и движејќи ги прстите низ косава трудејќи се да не викам толку силно.. Почувствував само како топлата течност ја испушти во мене..Сврши толку силно што ме зграпчи врз себе само за да ми ја чувствуваш топлината и да ми го запомниш мирисот.Не ти кажав но јас свршив неколку пати таа ноќ.Ниту еден пат не беше доволен за да застанам тука, сакав уште, уште и уште..Ќе речеш луда сум, а јас сум само ненаситна од тебе. Останав да спијам покрај тебе со главата на твоите гради, чувствував дека сум твоја во целост, само твоја.Ти нежно врвеше со прстињата низ прамените од мојата коса и заспа..Се припив до тебе, те гушнав толку силно и посакав тој момент никогаш да не престане.Но зората уште еднаш ми ги уништи желбите, ти ги отвори очињата и моето долго бдеење над тебе и набљудување на твојот лик, завршија.[/I] [USER=1768]@Аркантос[/USER] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom