Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 203606" data-attributes="member: 1081"><p>Петок навечер. Седев и слушав тивка музика, а во меѓувреме читав книга. Искрено не ни забележував дека има музика во позадина, иако беше пуштена уште од самото утро. Продолжив да ја читам, се додека не дојде 8 часот.</p><p></p><p>Станав, отидов во кујна. Таа беше легнала на креветот. Нејзината насмевка беше нешто најпрекрасно во таа соба.</p><p></p><p>„Што ќе правиш?“ - Ме праша.</p><p>„Вечера за нас двајца мила.“ -Одговорив.</p><p>Таа само кимна со главата, се насмеа и продолжи да леже на креветот.</p><p></p><p>Ја зготвив вечерата, седнавме да вечераме. Отворив црно вино, и реков:</p><p>„Да наздравиме за нас најмила!“</p><p>Се согласи. Наздравивме, а потоа и вечеравме. И се допадна вечерата, па ме пофали дека преубаво сум готвел. Бев благодарен за тоа.</p><p></p><p>Потоа отидовме во спалната, легнавме и двајцата. Свртени еден кон друг, почнавме да се милуваме. Ја бакнав, а таа ми возврати. „Што сакаш да правиме вечерва најмил мој?“ - Ме праша, и се насмевна. Знаејќи го крајот на тој разговор, само се насмевнав и одговорив: „Што сакаш ти тоа прекрасна моја.“</p><p></p><p>Продолжив да ја бакнувам. Лежеше само на градник и гаќички кои ги обожавав. Незнам зошто, но тие ги обожавав најмногу. Почнав да ја милувам и да ја бакнувам по вратот, на усните, пак на вратот, по целото тело. Ги слушав нејзините задоволителни воздишки.</p><p>Ја бакнав пак на усните .. и го соблеков градникот и почнав да ја гризам и бакнувам на брадавиците, додека рацете ми стоеја на нејзиниот задник. Нејзините воздишки беа уште поголеми. Ги затвори очите и уживаше. Продолжив да ја бакнувам по целото тело, за потоа да и ги соблечам гаќичките, и да почнам да го бакнувам нејзиниот клиторис, а потоа ставив два прста во нејзината вагина.</p><p></p><p>Почна посилно да воздивнува, па набрзо премина во стенкање. Со јазикот го милував нејзиниот клиторис, а таа само стенкаше и поминуваше со прстите низ мојата коса. Стана, па ги пикна рацете во моите гаќи. Полека го фати со едната рака, и знаеше натаму што треба да прави. Продолжи да ме бакнува, додека нејзината рака го беше фатила мојот пенис, а моите прсти вешто управуваа со нејзината вагина.</p><p></p><p>Таа легна на грб, а јас врз неа. Го ставив во нејзината вагина. Таа испушташе се посилни и посилни звуци, молејќи ме да не престанам. Го давав најдоброто од себе, за на крај и двајцата да бидеме задоволни од нашата прекрасно помината вечер.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 203606, member: 1081"] Петок навечер. Седев и слушав тивка музика, а во меѓувреме читав книга. Искрено не ни забележував дека има музика во позадина, иако беше пуштена уште од самото утро. Продолжив да ја читам, се додека не дојде 8 часот. Станав, отидов во кујна. Таа беше легнала на креветот. Нејзината насмевка беше нешто најпрекрасно во таа соба. „Што ќе правиш?“ - Ме праша. „Вечера за нас двајца мила.“ -Одговорив. Таа само кимна со главата, се насмеа и продолжи да леже на креветот. Ја зготвив вечерата, седнавме да вечераме. Отворив црно вино, и реков: „Да наздравиме за нас најмила!“ Се согласи. Наздравивме, а потоа и вечеравме. И се допадна вечерата, па ме пофали дека преубаво сум готвел. Бев благодарен за тоа. Потоа отидовме во спалната, легнавме и двајцата. Свртени еден кон друг, почнавме да се милуваме. Ја бакнав, а таа ми возврати. „Што сакаш да правиме вечерва најмил мој?“ - Ме праша, и се насмевна. Знаејќи го крајот на тој разговор, само се насмевнав и одговорив: „Што сакаш ти тоа прекрасна моја.“ Продолжив да ја бакнувам. Лежеше само на градник и гаќички кои ги обожавав. Незнам зошто, но тие ги обожавав најмногу. Почнав да ја милувам и да ја бакнувам по вратот, на усните, пак на вратот, по целото тело. Ги слушав нејзините задоволителни воздишки. Ја бакнав пак на усните .. и го соблеков градникот и почнав да ја гризам и бакнувам на брадавиците, додека рацете ми стоеја на нејзиниот задник. Нејзините воздишки беа уште поголеми. Ги затвори очите и уживаше. Продолжив да ја бакнувам по целото тело, за потоа да и ги соблечам гаќичките, и да почнам да го бакнувам нејзиниот клиторис, а потоа ставив два прста во нејзината вагина. Почна посилно да воздивнува, па набрзо премина во стенкање. Со јазикот го милував нејзиниот клиторис, а таа само стенкаше и поминуваше со прстите низ мојата коса. Стана, па ги пикна рацете во моите гаќи. Полека го фати со едната рака, и знаеше натаму што треба да прави. Продолжи да ме бакнува, додека нејзината рака го беше фатила мојот пенис, а моите прсти вешто управуваа со нејзината вагина. Таа легна на грб, а јас врз неа. Го ставив во нејзината вагина. Таа испушташе се посилни и посилни звуци, молејќи ме да не престанам. Го давав најдоброто од себе, за на крај и двајцата да бидеме задоволни од нашата прекрасно помината вечер. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom